Együtt úszkál a tengerben Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

Forrás: Facebook/ Tolvai Reni -
tenger Ciprus Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cipruson nyaral a sztárpár, Tolvai Reni és Kállay-Saunders András.

Cipruson, a tengerben készültek fotók az énekes párról, akik a magyarországi szeptember helyett inkább a strandolást és a napsütést választották az üdülőparadicsomban. Reni még úszni is magával vitte a telefonját, hogy lőhessen egy szelfit. A rajongók biztosan nagyon hálásak.

Forrás: Facebook/ Tolvai Reni

Reni megörvendeztette a rajongókat egy bikinis fotóval is. Nagyon jól néz ki!

Forrás: Facebook/ Tolvai Reni

David Beckham repülni tanítja kutyusáthttp://www.life.hu/sztarok/20150906-david-backhem-cuki-videon-repulni-tanitja-a-kutyajat.htmlDavid Beckham + cuki kutya = felrobban az internet! Mi szinte leolvadtunk a székünkről az alábbi rövidke videó láttán.TV + SztárokAFPBudapestre érkezett Mr. Bean!http://www.life.hu/sztarok/20150906-budapestre-erkezett-rowan-atkinson-mr-bean.htmlMa érkezett meg Budapestre Rowan Atkinson brit komikus, aki Maigret felügyelőt alakítja két Magyarországon készülő brit televíziós produkcióban – számolt be róla az MTI.TV + Sztárok--Rékasi Károly: "Ezután is motorral járok majd dolgozni"http://www.life.hu/sztarok/20150906-rekasi-karoly-interjura-a-baleseterol.htmlA Barátok közt sztárja már gondolni sem hajlandó júniusi balesetére.TV + SztárokOrigoPályát módosít George Clooney felesége?http://www.life.hu/sztarok/20150905-george-clooney-valosagshow-t-keszitene-felesegerol-amal-clooneyrol.htmlA színész sztárt faragna ügyvéd-feleségéből: szerinte minden adott hozzá, hogy Amalból valóságshow-hős lehessen.TV + Sztárok--Magyar tánccsapat az American's Got Talent döntőjének kapujábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150904-magyar-tanccsapat-a-freelsuion-dance-company-az-american-s-got-talent-dontojenek-kapujaban.htmlA Freelsuion Dance Company csapata magyar idő szerint jövőhét kedd hajnalban legújabb műsorával lép színpadra az American's Got Talent-ben, ahol a legjobb 10 közé jutás a tét.TV + Sztárok--Vigyél el! Franci furcsa stílusban adta elő Puskás Peti számáthttp://www.life.hu/sztarok/20150904-franci-az-rtl-klub-vigyel-el-parkereso-showjanak-szereploje-furcsa-stilusban-adta-elo-puskas-peti.htmlAz RTL Klub szombaton induló randi-showjának fiatal szépsége, különleges produkcióval rukkolt elő egy szépségversenyen.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.