Koltai Tamásra emlékezik hétfő este az RTL Klub

Forrás: ATV -
Koltai Tamás 1 perc, és nyersz (vetélkedő) emlék RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub 1 perc és nyersz! című játékának ma esti adásával Koltai Tamás színikritikusra emlékezik. 

Sebestyén Balázs családi játékában ma este Koltai Balázs és kedvese, Hittig Zsófia játszik majd. Az adás felvétele alatt még Koltai Tamás is köztük volt, így ő is a nézőtéren szurkolhatott a fiának.

Forrás: ATV

Koltai Tamás színikritikus július 19-én hunyt el, 73 évesen. Életművét 1987-ben Jászai Mari-díjjal, 2007-ben a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével, 2011-ben Pulitzer-emlékdíjjal ismerték el.

Nyolc testőr kísérte szombati fellépésén Kis Grófóthttp://www.life.hu/sztarok/20150914-kis-grofot-mulatos-enekest-nyolc-sofor-kiserte-le-szombat-esti-koncertjerol.htmlHatalmas, izmos testőrök gyűrőjében hagyta el a színpadot az énekes egy retro buli után.TV + Sztárok--Hihetetlen balszerencse-sorozat sújtotta Fodor Zsókáthttp://www.life.hu/sztarok/20150914-fodor-zsokanak-kalandos-utja-volt.htmlFodor Zsókának, az ország Magdi anyusának igazi pechsorozata volt. Manapság már nevetve emlékszik vissza kalandos útjára, de persze, mikor a történet megesett, még koránt sem volt számára nevetséges. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huElhagyta a felszerelését Szerbiában az Edda zenekarhttp://www.life.hu/sztarok/20150914-az-edda-zenekar-elhagyta-a-felszereleset-szerbiaban.htmlAz első hírek arról szóltak, hogy az Edda több hangszerét és ellopták a külföldi fellépésen, de végül Gömöry Zsolt minden rajongót megnyugtatott.TV + SztárokOrigoErőszak fordítva: egy nő megverheti a párját?http://www.life.hu/sztarok/20150913-voxpop-vlogoli-nokkel-szembeni-eroszak-szorcsik-viki-kapcsan.htmlEzúttal arról faggatta az utca népét VlogOli, hogy mennyire fair dolog egy férfinak megverni egy nőt, és hogy fordítva is elítélendő -e a dolog. TV + Sztárok--Király Viktor az amerikai The Voice-ban!http://www.life.hu/sztarok/20150913-kiraly-viktor-enekes-az-amerikai-the-voiceban-probalkozik-gwen-stefani-elolvadt-tole.htmlAz énekes nagy fába vágta a fejszéjét és a tengerentúlon próbál szerencsét. Ha sikerrel jár, világsztár lehet hazánk fiából.TV + SztárokOrigoBaukó Éva kitépi a saját haját? Furcsa fotót posztolt!http://www.life.hu/sztarok/20150912-bauko-eva-kitepi-a-sajat-hajat-furcsa-fotot-posztolt.htmlA RTL Klub üdvöskéje, aki legutóbb egy igen decens képet tett közzé magáról, most megint különleges szelfit lőtt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.