Kárász Róbert Váczi Gergő műsorvezető utazás beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárász Róbert ma sem fogta vissza magát és egy beszélgetés során kollégájának, Váczi Gergőnek szólt be. 

Épp Tolvai Reniék nyaralásáról beszélgettek a műsorvezetők, amikor Kárász Róbert megkérdezte az énekesnőtől, Ciprus északi vagy déli részén töltötték-e pontosan nyaralásukat Kállay-Saunders Andrással. Mint kiderült ugyanis, a műsorvezető párjával, Rózával tavaly szintén Cipruson nyaralt. Ekkor Váczi Gergő viccesen megjegyezte, hogy milyen jó lehetett nekik, hiszen Ciprus mellett még Balira is eljutottak. "Te hülye vagy, az Kambodzsa volt" - hangzott erre Kárász Róbert válasza. A teljes jelenetet a videóban nézheted meg.

Harangozó Teri különleges hangja csendül majd fel a gyászszertartásán?http://www.life.hu/sztarok/20150917-harangozo-teri-eneke-az-ave-maria-fog-a-bazilikaban-felcsendulni-a-gyasszertartason.htmlA 72. életévében elhunyt Harangozó Teri - kívánságának megfelelően - szülei mellett nyugszik majd Bátyán. A közkedvelt énekesnő rajongóira is gondolt a család, földi maradványaitól bárki elbúcsúzhat a budapesti Szent István Bazilikában. Vajon sikerül megtalálni egyetlen, a búcsúztatásához méltó dalát? A család keresi a felvételt.TV + Sztárok--Amerikai karrier vár Oroszlán Szonjárahttp://www.life.hu/sztarok/20150917-amerikai-karrier-var-oroszlan-szonja-szinesznore.htmlA közeljövőben csupán néhány darab erejéig repül haza Amerikából a szép színésznő. TV + Sztárok--Nem haknizik többé Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20150917-vastag-csaba-x-faktor-gyoztes-nem-vallal-tobb-haknit.htmlAz énekes nem vállal több olyan fellépést, ahol zenekar nélkül, félplaybackelve áll színpadra. TV + SztárokOrigoSztáranyukák és szakemberek készítik fel Tatár Csillát a gyereknevelésrehttp://www.life.hu/sztarok/20150916-sztaranyukak-es-szakemberek-keszitik-fel-tatar-csillat-a-gyereknevelesre-es-tanfolyamra-is.htmlTatár Csilla alaposan felkészül az anyaságra és a baba körüli teendőkre. Beiratkozott egy gyermekápolási- és elsősegély tanfolyamra, hogy képben legyen minden olyan dologban, ami a modern kor vívmánya, és amit édesanyjától nem tudna megtanulni. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia: "A lányom médiagyerek, ő ebbe született bele"http://www.life.hu/sztarok/20150916-liptai-claudia-hamarosan-indulo-50-millios-jatszma-haziasszonya-lanyarol-pankarol-meselt.htmlA TV2 Aktívjának kamerái előtt mesélt kislányáról Liptai Claudia. A hamarosan induló 50 milliós játszma háziasszonya elárulta, mennyire büszke Pankára. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huPuzsér Róbert durván beszólt Sebestyén Balázsnakhttp://www.life.hu/sztarok/20150916-puzser-robert-kritikus-durvan-beszolt-sebestyen-balazsnak-a-class-fm-musorvezetojenek.htmlA csípős nyelvű kritikus nem kímélte a Class FM reggeli műsorában, a Morning showban elhangzottak miatt Sebestyén Balázst.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.