Osvárt Andreát beszippantotta a közösségi közlekedés

Forrás: Redlemon -
maci film BKK Osvárt Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Osvárt Andrea nem csak színésznőként jeleskedik, produkciós cége készítette el a BKK legújabb reklámfilmjét. A megbízása pedig nem csak ennyiből állt, hamarosan újabb filmeket jegyezhet.

Osvárt Andrea új szerepkörben jeleskedik, producerként. Saját, 2012-ben alapított vállalata készítette el azt a reklámfilmet, amely főszereplője egy maci. A kedves szőrmóknak fontos küldetése van: haza kell jutnia a városon át, kis tulajdonosa ugyanis nagyon várja. Hogy hogyan sikerül neki a kalandos vállalkozás, azt az alábbi imázsfilmben lehet megnézni.

Eddig két nagyjátékfilmet gyártottunk, amik még nem kerültek vászonra. Ez a kedves macis az első nagyszabású reklámfilmünk. Tavaly ősz óta 2015 végéig mi gyártjuk a BKK filmes anyagait, közbeszerzésen nyertük el a lehetőséget. A maci ötlete a vállalaté volt, mi csak megírtuk hozzá a forgatókönyvet, majd elkészítettük a filmet. A film célja az volt, hogy bemutassuk, milyen jól kombinálhatók a különféle közlekedési eszközök. A film másik üzenete pedig az, hogy figyeljünk egymásra, például adjuk át a helyet a rászorulóknak, vagy álljunk a mozgólépcsőn a jobb oldalra, hogy a sietősek tudjanak haladni. Szerintem a budapesti tömegközlekedés világszínvonalú, és ezt a kisfilm is tükrözi. Nem szabad csak a rosszat észrevenni”- magyarázta lelkesen Andrea.

Forrás: Redlemon

„Örülök, hogy az én cégem tudja képviselni a reklámfilmet, mert nem csak az íróasztal mögül látom a dolgokat, hanem a saját bőrömön tapasztalom” - tette hozzá Andrea.

Csodás esküvői fotót posztolt Osvárt Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20150829-osvart-andrea-magyar-szineszno-eskuvoi-fotot-posztolt.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Osvárt Andrea újra szerelmes, és boldogabb, mint valaha. Vajon máris kimondta volna a boldogító igent?TV + SztárokOrigoÍgy élvezi a napsütést a gyönyörű Osvárt Andrea - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150823-igy-elvezi-a-napsutest-a-gyonyoru-osvart-andrea-szineszno.htmlA Margitszigeten járt, és onnan köszöntötte rajongóit a szép színésznő.TV + SztárokOrigoDúl a szerelem! Osvárt Andi bemutatta kedvesét a szüleinekhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-osvart-andrea-es-esperes-akos-kozott-dul-a-szerelem-a-szigeten-is.htmlOsvárt Andrea törékeny alakja nem hiányozhat a Szigetről. A bájos színésznő idén mindennap kilátogat a fesztiválra a kedvesével. TV + SztárokOrigoZimány Linda orbitálisat bulizott Ibizán a világhírű lemezlovassal, Steve Aokivalhttp://www.life.hu/sztarok/20150922-zimany-linda-a-vilaghiru-lemezlovassal-steve-aokival-bulizik-egyutt-ibizan.htmlKedves Ferenc kedvese a minap még egy vadító fürdőruhás képet töltött fel magáról, amely láttán azt találgattuk, hogy vajon hol bulizik a híresség. A nemrég feltöltött videó alapján kiderült, hogy a hely nem más, mint a meseszép Ibiza. TV + SztárokOrigoNem ismerték fel a hajléktalan Richard Gere-thttp://www.life.hu/sztarok/20150922-richard-gere-szineszt-hajlektalankent-nem-ismertek-fel.htmlA színész állítása szerint általában 30 másodperc sem kell ahhoz, hogy felismerjék az utcán. Most hajléktalanként járkált New York legforgalmasabb részén, mégsem ismerte fel senki. TV + Sztárok--Tóth Gabihoz költözik Friderikusz: Az énekesnő már egy pohár bor után jól érezte magáthttp://www.life.hu/sztarok/20150922-toth-gabi-osszekoltozik-friderikusz-sandorral-huszonnegy-orara.htmlHamarosan új részekkel jelentkezik az Összezárva Friderikusszal című műsor a TV2-n, melyben az interjúkészítés nagymestere 24 órát tölt majd összezárva vendégeivel. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.