Gáspár Evelin: "Kodály írta a Liszt-rapszódiákat"

zene vetélkedő Ezek megőrültek! (vetélkedő) Majka Liszt Ferenc Gáspár Evelin Kodály Zoltán műsor Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Liszt Ferenc nem írhatott magáról" - így indokolta válaszát Gáspár Evelin, miután válaszolt az Ezek megőrültek! című vetélkedőn feltett kérdésre.

Ki írta a Liszt-rapszódiákat? - tette fel a kérdést Gáspár Evelinnek Till Attila az Ezek megőrültek! szerda esti adásában. Gáspár Győzike idősebbik lánya sajnos rosszul következtetett a válaszra, ezért egy kis büntetésben részesítették Evelint. A teljes videót alább nézheted meg:

A Facebookon esett neki Gáspár Evelin az apjánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150924-gaspar-evelin-kiakadt-gaspar-gyozo-facebook-bejegyzesen.htmlKülönös fotót posztolt lánya Facebook-oldalára Gáspár Győző. Evelin nem tartja sem viccesnek, sem kedvesnek a dolgot. TV + SztárokOrigoHavas Henrik: "Nem fogom piszkálni Claudiát, mert még a cukrász pofán vág"http://www.life.hu/sztarok/20150924-havas-henrik-nem-fog-durvan-csipkelodni-claudiaval-nehogy-a-parja-leusse.htmlA tévés messze földön híres nyers és igen szókimondó stílusáról, amit nem fél a nyilvánosság előtt sem felvállalni. A vasárnap este induló Sztárban sztár egyik zsűritagjaként biztosan kapnak majd tőle hideget-meleget a celebek. TV + Sztárok--"Vetődtem a vazelinnel" - Bálnának érzi magát Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20150922-gaspar-evelin-balnanak-erezte-magat-az-ezek-megorultek-cimu-musorban.htmlEvelin a TV2 Ezek megőrültek! című műsorában szerepelt – nem sok sikerrel.TV + Sztárok--"A régi Tóth Vera meghalt" - Az énekesnő kitálalhttp://www.life.hu/sztarok/20150924-toth-vera-enekesno-volt-szerelme-milliokat-csalt-ki-tole.htmlKét éve rátalált a szerelem Tóth Verára, és végre boldog. Azonban előtte nehéz időszakon ment keresztül. Lezárta a múltját, de csak most, négy évvel később volt képes először beszélni róla. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huGáspár Zsolti és Győzike kiviszik Londonba a magyar kultúráthttp://www.life.hu/sztarok/20150915-gaspar-zsoltiek-kiviszik-londonba-a-magyar-kulturat.htmlGáspár Győző testvére, Zsolti "pengette az MC-séget Londonban". Az Ezek megőrültek! című műsorban több hasonló vicces mondat elhagyta a száját.TV + Sztárok--Liptai Claudia nem azért szereti a csipke melltartót, mert szexi bennehttp://www.life.hu/sztarok/20150924-liptai-claudia-nem-azert-szereti-a-csipke-melltartot-mert-szexi-benne-hanem-mert-kisebb-benne-a.htmlMelltartó vásárlási és viselési szokásairól beszélt Liptai Claudia, aki az egyik legnagyobb fehérneműt gyártó cég arca. Meglepő részletek derültek ki a TV2 sztárjának szokásairól. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.