megnyitó David Beckham fotó házaspár party Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elég félreérthető lesifotó készült a világhírű divattervezőről, aki a boltja megnyitójának tartott buli után csapzottan, és a nadrágján egy gyanús folttal távozott. 

A képek láttán nem tudjuk eldönteni, hogy a Beckham házaspár melyik tagja nézett ki kínosabban. Ugyanis mindketten elegánsan, és rendezetten érkeztek, de a hazafele úton már látszottak a vad buli nyomai. A fotók alapján nagyon úgy tűnik, hogy az egykori Spice Girls bizony bepsilt a nadrágjába. Ti mit gondoltok?

Forrás: Northfoto

Szerinted tényleg bepisilt a sztár?

Ahova soha nem süt be a nap - Magyar hírességek, akik megjárták a börtönthttp://www.life.hu/sztarok/20150924-magyar-hiressegek-akik-bortonben-ultek-stohl-andras-damu-roland-keleti-gyorgyi-zalatnay-cini.htmlLagzi Lajcsi áramlopási ügyére csütörtökön pont kerül. Az Origo.hu cikke szerint vezetőszáron kísérték a Budaörsi Járásbíróságra Lajcsit, akit az ügyészség lopással és vesztegetéssel gyanúsít. A bíróság most dönt az előzetes letartóztatás elrendeléséről. Még az is elképzelhető, hogy rács mögé kerül a dáridózás koronázatlan királya. Ennek kapcsán összegyűjtöttük azokat a hazai hírességeket, akik már megjárták a börtönt. TV + SztárokOrigoPataki Szilvi és Nacsa Olivér Egyiptomban romantikázotthttp://www.life.hu/sztarok/20150924-nacsa-oliver-romantikus-nyaralasra-indult-kedvesevel-egyiptomba.htmlA pár nagy világjáró hírében áll, és nyáron újabb egzotikus országba látogattak el, melynek felfedezéséről régóta álmodoztak. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin: "Kodály írta a Liszt-rapszódiákat"http://www.life.hu/sztarok/20150924-gaspar-evelin-szerint-kodaly-zoltan-irta-a-liszt-rapszodiakat.html"Liszt Ferenc nem írhatott magáról" - így indokolta válaszát Gáspár Evelin, miután válaszolt az Ezek megőrültek! című vetélkedőn feltett kérdésre. TV + Sztárok--Galambos Lajos, az ingatlanmogulhttp://www.life.hu/sztarok/20150924-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-az-uzletember-munkassaga.htmlHosszú út vezetett a soroksári ének-zenei általános iskolából a székesfehérvári rendőrkapitányság fogdájába - Lajcsi végigjárta a szamárlétrát, hogy a csúcsra érve Magyarország egyik legismertebb zenésze, műsorvezetője legyen. A Dáridó adásai milliókat ültettek le hetente a tévé elé, az utóbbi napokban mégsem Galambos Lajos zenei karrierje foglalkoztatja a közvéleményt. Lajcsi ugyanis nem csak zenészként és producerként tevékenykedett kishazánkban, hanem dörzsölt üzletemberként is. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin: "Kodály írta a Liszt-rapszódiákat"http://www.life.hu/sztarok/20150924-gaspar-evelin-szerint-kodaly-zoltan-irta-a-liszt-rapszodiakat.html"Liszt Ferenc nem írhatott magáról" - így indokolta válaszát Gáspár Evelin, miután válaszolt az Ezek megőrültek! című vetélkedőn feltett kérdésre. TV + Sztárok--Osvárt Andreát beszippantotta a közösségi közlekedés http://www.life.hu/sztarok/20150922-osvart-andit-beszippantotta-a-bkk-kisfilmet-forgatott-egy-macival.htmlOsvárt Andrea nem csak színésznőként jeleskedik, produkciós cége készítette el a BKK legújabb reklámfilmjét. A megbízása pedig nem csak ennyiből állt, hamarosan újabb filmeket jegyezhet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.