A szakítás után csajozni ment Jim Carrey – Ez vezetett barátnője öngyilkosságához?

Forrás: AFP/Michael Kovac -
buli Cathriona White Jim Carrey öngyilkosság túladagolás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt Life.hu megírta, a színész fiatal barátnője, a 28 éves Cathriona White szakításuk után néhány nappal öngyilkos lett.

Az ír származású sminkmestert hétfőn este holtan találták a lakásán, a hatóságok öngyilkosságként kezelik az ügyet. A TMZ hírportál úgy értesült, hogy White szándékosan túladagolt gyógyszereket.

A fiatal lány halálára Jim Carrey is reagált már, aki mély fájdalommal vette tudomásul a hírt. A történtekről azonban egyre több részlet derül ki, ahogy az is, hogy szakításuk után a színész egy hollywoodi partin vigasztalódott, ahol nagyon jó kedve volt, iszogatott, és lányokkal flörtölt.

Mindez pár órával azután történt, hogy szakítottak, és a lány Twitteren elbúcsúzott követőitől: „Törlöm magam az oldalról. Remélem sikerült fényt hoznom a legkedvesebb és hozzám legközelebb állók életébe.”

A szomszédai szerint a lány egyébként paranoiás volt az elmúlt időkben. Több kamerát és biztonsági rendszert szereltetett fel otthonában. Azt azonban nem tudni, hogy a lány furcsa viselkedése az oka, vagy a következménye volt a pár szakításának.

Összeomlott Jim Carrey öngyilkos exbarátnőjének édesanyja

Gyógyszer-túladagolással vetett véget az életének Cathriona White, egy nappal azután, hogy Jim Carrey szakított vele. Édesanyja összeomlott a hír hallatán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.