Könnyek között emlékezett a párizsi merénylet áldozataira Madonna

terrorista Párizs koncert merénylet Stockholm terrorcselekmény Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot megrázta a párizsi merényletsorozat, melynek kapcsán egyre több sztár biztosítja együttérzéséről a franciákat. Legutóbb Madonna emlékezett meg az áldozatokról stockholmi koncertjén. 

Míg a világsztárok közösségi oldalaikon fejezik ki együttérzésüket és részvétüket a franciák felé, addig Madonna a stockholmi koncertjén emlékezett meg könnyek között a merénylet áldozatairól. Elcsukló hangon beszélt arról, hogy fontolóra vette a fellépése lemondását, mivel nagyon megrázták a történtek. Végül azért nem tette, mert mint mondta, azzal a terroristák győztek volna - írja az Origo.

Forrás: AFP/Mike Coppola

Hangsúlyozta, hogy egy pillanatig sem szabad megengednünk, hogy bárki is megakadályozza, hogy élvezzük a szabadságunkat. "Csak a szeretet változtathatja meg a világot" - mondta, majd megkérte a közönséget, hogy egy perces néma csenddel adózzanak az áldozatoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.