Újabb botrány a Got Talentben! Sebestyén Balázs durván beszólt Bereczkinek

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Bereczki Zoltán musical kritika konfliktus Sebestyán Balázs beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető nem száll le Bereczki Zoliról, újabb sértő megjegyzést tett rá.

Korábban is volt már konfliktus a két híresség között, Balázs pedig most újra akcióba lendült, és harmadszor is leripacsozta a sztárt. A szombat esti Got Talentben Jég Dávid egy musicalrészletet szeretett volna előadni, ami nagyon nem jött be a zsűrinek, Csuja Imre például ripacsnak nevezte őt.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A 23 éves fiú nem értette a kritikát, amikor Balázs a segítségére sietett: „Nézz meg egy Bereczki-videoklipet, és látni fogod” – mondta a műsorvezető. A fiú megjegyezte, hogy neki bizony ő a példaképe, mire Balázs újfent nem tett lakatot a szájára: „De édes, kinövöd majd.”

Dombóvári István is beszállt a dologba, aki szerint ez a rajongás hamar elmúlik majd: „Vizelettel kiürül” – mondta.

Forrás: TV2

„Magát a műfajt, ezt a mindent betöltő, túlvezérelt színpadi jelenlétet kritizáltuk. Nem a személyt, hanem a színpadi modorosságot bíráltuk. Az előadó-művészet extrovertáltságot feltételez, de abból nem mindig a több a jobb” – magyarázta később Dombi a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.