Weisz Fanni az olaszoknak elárulta nagy álmát

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Olaszország Weisz Fanni Milánó kiállítás álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni életében először, a világkiállítás arcaként járt Milánóban. Az olaszok kézzel-lábbal való magyarázása teljesen elbűvölte a fiatal lányt, aki eddig azt hitte, hogy olasz ismerősük csak a kedvéért gesztikulál ennyire...

Hatalmas sikere volt az olaszoknál a bájos Weisz Fanninak, aki Magyarországot képviselte a milánói világkiállításon. Fanni gyönyörű arca és kedvessége azonnal levette a lábukról az olaszokat. Az sem zavarta őket, hogy a fiatal lány hallássérült.

Miután a Rai Unonak adtam egy interjút, amiben a nagy álmomról meséltem, nagyon sok olasz megkeresett, hogy segítene nekem ezt megvalósítani. Arról beszéltem, hogy nagyon szeretnék egy olyan kávézót nyitni, amelyben siketek dolgoznának. Sajnos ez a tervem egyelőre még várat magára, ugyanis befektetési problémáim vannak. Erre a témára kérdeztek rá, felajánlották, hogy segítenek berendezni, megtervezni az álmomat. Nagyon kedvesek voltak, meghatott a segítőkészségük" - mesélte Fanni, aki körül csak úgy zsongtak az olaszok, amikor bemutatta a magyarok ételét, a lecsót.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A kiállításon odasereglettek körém és elkezdtek hozzám beszélni. Mondtam, hogy bocsánat, én nem hallok, de őket ez egy percig sem zavarta. Nagyon nyitottak, azonnal elkezdtek kézzel-lábbal magyarázni, mindet megmutatni. Jó volt látni, milyen erőteljesen használják a testbeszédet. Anyának van egy olasz barátja, aki szintén intenzíven használja a kezeit, amikor beszél. Azt hittem, hogy csak ő ilyen, szeretetből igyekszik velem így kommunikálni. De Milánóban rádöbbentem, hogy az összes olasz így beszél, így elmondhatom, hogy ez a nép nagyon belopta magát a szívembe. Imádom őket" – nevetett Fanni, aki tele van tervekkel, éppen egy saját regényt ad ki.

Dolgoznom kell, feladataim vannak, még pörögni szeretnék, mindent csinálni, amíg fiatal vagyok. Csak utána jöhet a családalapítás”.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.