Micsoda páros! Gyurta Danival karöltve ünnepelt Hosszú Katinka

Forrás: Instagram/Iron Lady -
úszás Európa Bajnokság kosárlabda Iron Lady Gyurta Dániel kikapcsolódás Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka, a netanyai rövidpályás Európa-bajnokságon sikert sikerre halmozott és hat aranyérmet szerzett. Az Iron Lady a versenyek után Gyurta Danival lazított.

Hosszú Katinka minden idők legjobb egyéni éremtermését gyűjtötte össze az Európa-bajnokságon, ahol Gyurta Dani ezüstérmes lett. Az két úszófenomén a sikerek után egy kosárlabdameccsen kapcsolódott ki.

Forrás: Instagram/Iron Lady

„Tegnap megünnepeltük a múlt heti eredményeket, ahogy mi szeretjük! A pálya szélén ültünk a Pacers-Warriors NBA meccsen! Mekkora élmény volt! Habár nem a kedvenc csapatom játszott, így is fantasztikusan éreztük magunkat! Persze ilyen mokából Dani sem maradhatott ki!" – írta a kép mellé Katinka.

Rúzsa Magdi:"A kedvesemnek nem jelent problémát, hogy sokan megismernek"http://www.life.hu/sztarok/20151208-ruzsa-magdi-enekesno-nagy-koncertre-keszul-az-arenaban-februarban.htmlAz énekesnő élete legnagyobb koncertjére készül, és izgalommal várja, hogy az elmúlt 10 év zenei pályafutására koronát tegyen. Rúzsa Magdival karrierről, magánéletről és a karácsony meghitt hangulatáról beszélgettünk. TV + Sztárok--Zwack Sándor: „Nem arra vágyom, hogy hajóm meg sportautóm legyen"http://www.life.hu/sztarok/20151208-zwack-sandor-uzletemberrel-interju-csaladrol-karrierrol-luxusrol.htmlA legendás család fiatal és jóképű férfi tagja ritkán enged bepillantást a privát életébe, most azonban kivételt tett, és a Life.hu-nak a gyermekeiről mesélt. TV + Sztárok--Kirabolták Gwyneth Paltrow-t: Ötvenmillió forintnyi értéket zsákmányoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20151209-kiraboltak-gwyneth-paltrow-new-york-i-eletmodszakuzletet.htmlA három tolvaj a színésznő ideiglenes New York-i életmódszaküzletéből lopott szombaton. TV + Sztárok--Vicces! Óriásnyuszi csócsálta meg Demcsák Zsuzsa cipőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20151208-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musorvezetojenek-cipojet-oriasnyuszi-csocsalta.htmlAz ország legnagyobb nyula, a Kati névre hallgató német óriásnyuszi látogatott el a Mokkába, ahol azonnal akcióba lendült. TV + Sztárok--Helikopterezők, celeb jelöltek, figyelem! Új valóságshow indulhttp://www.life.hu/sztarok/20151207-jon-a-valo-vilag-powered-by-big-brother-reality-valosagshow.htmlAz RTLII a televíziós reality fogalmát új szintre helyezi 2016-ban, ugyanis minden idők legsikeresebb hazai valóságshow márkája, a ValóVilág a ig Brother alapjain indul újra „ValóVilág powered by Big Brother” néven. TV + Sztárok--Cukifaktor! Így énekelt kisfiúként Pál Déneshttp://www.life.hu/sztarok/20151207-pal-denes-a-tv2-voice-es-a-sztarban-sztar-masodik-evadanak-gyoztese-gyermekkori-videot-mutatott.htmlA Voice és a Sztárban sztár második évadának győztese már 6 évesen elkezdett érdeklődni a zene iránt. A videóból kiderül, a Republic egyik slágere már gyermekkorában teljes extázisba hozta az énekespalántát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.