Horgas Eszter a Got Talentről: "Az első nap zokogtam, annyira nem éreztem jónak magam ebben a szerepben"

Forrás: RTL klub -
Horgas Eszter fuvolaművésznő Hungary's Got Talent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horgas Eszterrel, a Got Talent zsűritagjával, fuvolaművésszel készített interjút az Origó. A művésznő a tehetségkutató kapcsán beszélt ismertségről, népszerűségről, pénztől és magánéletről is. 

Horgas Eszter arról is beszélt, hogy az RTL Klub műsora kapcsán az eddiginél jobban a média érdekkődésének középpontjába került, s nem tagadta, bizonyos cikkek zavarták. "Újra lehet olvasni arról, hogy megvertek, hogy tönkreteszem a férfiakat, vagy ők engem. A mellemmel foglalkoznak, meg a többi külsőséggel. Én valóban hittem azt, hogy ezeknél sokkal érdekesebb, hogy világsztárokkal dolgozom, hogy huszonöt CD-m jelent meg, hogy a gyerekeim, a hitem, a tanítványaim, a munkatársaim, a gondolataim miről szólnak, merthogy én ez vagyok" - vélekedik, és arról is beszélt, miként érzi/érezte magát a Got Talent zsűrijében: "Nagy tapasztalás, nagy élmény, amiket szeretek gyűjtögetni, szeretem, hogy nem a megszokott dolgok történnek velem. Kipróbáltam magam ebben a műfajban, kiderült, hogy spontán tudok-e értékelni, fel tudom-e venni a show ritmusát, tudok-e szellemes és okos lenni, ha kell. Izgalmas ennek megfelelni, de bele kellett tanulnom. Az első nap zokogtam, annyira nem éreztem jónak magam ebben a szerepben, körülményesek voltak a mondataim, elfáradtam, azt hittem, hogy nem fogom bírni. Olyan fejgörcsöm volt délután, hogy fel akartam adni az egészet. Jó élmény, hogy ezt megoldottam" - mondta el.

Forrás: RTL klub

A teljes interjút az Origón olvashatod el.

Félelmetes! Nyakánál fogva akasztotta fel magát Aleska http://www.life.hu/sztarok/20151219-aleska-elkepeszto-trukkoket-csinal-a-nyakanal-fogva-logatta-fel-magat-a-sztar.htmlA felnőttfilmesből lett légtornász ma már olyan elképesztő trükkökre képes, hogy leesik az állunk. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBiztonsági őrök védik Vajna Tímea királynőjét http://www.life.hu/sztarok/20151219-nagy-nikoletta-meg-setalni-sem-mehet-egyedul-biztonsagi-intezkedesek-las-vegasban.htmlVasárnap rendezik a Miss Universe világdöntőjét Las Vegasban. Idén Nagy Nikoletta képviseli hazánkat, aki nem mehet egyedül szinte sehova a kaszinófővárosban. TV + Sztárok--Floridából posztolt a Berki família - Kiverték a biztosítékot luxusukkalhttp://www.life.hu/sztarok/20151219-berki-krisztian-hodi-pamela-es-natasa-zselyke-floridabol-posztoltak.htmlBerki Krisztián mindenképpen a legmegosztóbb celebek közé tartozik. Vannak, akik szinte példaképnek tekintik, másokat pedig minden szava irritál. A legutóbbi posztja alatti kommentekben sincs ez másképp. TV + SztárokOrigoÚj külsővel áll a Got Talent színpadára szombat este Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20151219-sebestyen-balazs-megszabadult-a-hajatol-kollegai-jol-szorakoznak-o-kevesbe-ma-lathatjuk.htmlMa este végre a nézők is láthatják, hogyan néz ki a népszerű műsorvezető új frizurája. A hírek szerint Balázs nem túl lelkes az új külsőtől, ám a munkatársai annál inkább. TV + Sztárok--Liptai Claudia párjával földöntúliak közé keveredetthttp://www.life.hu/sztarok/20151218-liptai-claudia-a-tv2-sztarja-parjaval-pataki-adam-cukrasszal-az-ebredo-ero-premierjen-jart.htmlA TV2 sztárja és párja, Pataki Ádám cukrász is Star Wars rajongók és már az első napon megnézték az Ébredő erő című filmet. TV + Sztárok--Kiss Daniella miatt indították újra a Miss World szavazásáthttp://www.life.hu/sztarok/20151218-kiss-daniella-miss-world-hungary-miatt-inditottak-ujra-a-miss-world-szavazasat.htmlKiss Daniella a Miss World online versenyén hatalmas előnnyel vezetett – ezért leállította a voksolást a bizottság, a királynő nagyon elkeseredett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.