Gáspár Győző kiosztotta a celebeket: „Nagyképűek, tolvajok és csalók”

Forrás: TV2 -
szórakoztatás pénz Gáspár Győző Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman Facebook-oldalán osztotta ki a mai reality műsorokban szereplő celebeket. Gáspár Győző szerint ő indította el hazánkban ezt a műfajt, de azóta már minden a pénzről szól és nem a szórakoztatásról.

„A mi műsorunk az nagyon sikeres lett hála istennek,és most szembesültem azzal,hogy a jelenben akiket Celebeknek nevezünk,azok fiatalok,nagyképűek,tolvajok és csalók,és ezeket kéri fel egy csatorna hogy szerepeljenek,hisz ezeknek az embereknek semmi élet tapasztalata nincsen,és ehhez a szakmához semmi gyakorlattal nem rendelkeznek” – írta közösségi oldalán Győzike, aki nemrég fehérneműmodellként is bemutatkozott.

Forrás: TV2

„Ez a műfaj,a reality,ez éppen az emberek szórakoztatásról kellene hogy szóljon,és olyan történetekről melyek a nézők kíváncsiságát felkelti és figyelemmel kísérik részről-részre.Ez amit ők csinálnak ez szégyen és unalmas.Ez a részükről csak a pénzkeresetről szól,és őket nem érdekli az hogy a műsor amiben szerepelnek,az szórakoztató-e egyáltalán. És éppen ezért köszönöm nekik,hogy legalább kenyeret adhatok nekik.De azért ne feledjétek: Győzi mindig volt,és van és mindig lesz!” – zárta gondolatait a showman.

Cuki: Radics Gigi összebújós fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20160105-radics-gigi-enekesno-osszebujos-fotot-posztolt-kiskutyajaval.htmlAz énekesnő kis kedvencével kucorodott össze, és bár a cukiság utálja, ha fotózzák, azért a gazdi csak rávette egy közös szelfire. TV + Sztárok--Cinthya Dictator egy tál spagettivel a fején, félmeztelenül pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160105-cinthya-dictator-fotoslany-varga-viktor-kedvese-egy-tal-spagettit-ontott-a-fejere.htmlA fotóslány különleges képpel lepte meg rajongóit: extrém festménymodellként pózolt, méghozzá félmeztelenül. TV + Sztárok--Íme az 5 legmegdöbbentőbb haláleset a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160105-ot-halaleset-ami-borzolta-a-kedelyeket-a-baratok-koztben-nepszeru-karakterek-halalai.htmlA magyarok egyik kedvenc sorozata lassan 17 éve fut az RTL Klubon. Az évek alatt számtalan szereplőt kiírtak már a készítők, a magyarázat pedig legtöbbször az volt, hogy a karakter "elfáradt." Nézzük, az öt legdurvább sztorit, amivel egy-egy színész elbúcsúzott. TV + Sztárok--"Szavakkal leírhatatlan" - Teljesült Bódi Sylvi nagy álma http://www.life.hu/sztarok/20160105-bodi-sylvi-modell-nagy-alma-teljesult-amikor-a-baobab-fakat-olelhetett.htmlA modellt pazar helyen kapták lencsevégre: a világ legkülönlegesebb fái előtt pózolt. TV + Sztárok--Berki Krisztián: „Nem tervezem, hogy visszajövök!"http://www.life.hu/sztarok/20160105-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-bejelentette-amerikaba-koltozik-csaladjaval.htmlKollégáitól, Németh Lajostól és Maloveczky Mikitől is elbúcsúzott Berki Krisztián az Édes Élet adásában. Krisztián ugyanis családjával Miamiba költözik. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa: „Ez a valóság, amit a kamerák előtt titkolunk!"http://www.life.hu/sztarok/20160105-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musorvezetoje-kontosben-dolgozott-a-hideg-studioban.htmlElég hideg lehet a Mokka stúdiójában, ha Demcsák Zsuzsa a kulisszák mögött egy vörös, pihe-puha fürdőköntösben készült az adásra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.