Nádai Anikó szülinapi dekoltázst villantott

szexi dekoltázs Nádai Anikó villantás szülinap sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 11-én ünnepli 27. születésnapját a gyönyörű sztár, aki egy mosolygós szexi fotóval rukkolt elő.

Nádai Anikó sugárzik azon a fotón, amit születésnapja alkalmából osztott meg rajongói oldalán. Úgy tűnik az RTL Klub sztárjának nagyon szuper napja van, hiszen rengetegen felköszöntötték. A jeles dátumot Anikó egy dögös dekoltázst villantó képpel spékelte meg.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

„A kedvem napos, mert én vagyok a szülinapos" – írt a vicces sorokat a kép mellé Anikó.

Elbocsátották a TV2 programigazgatójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160111-shadia-nugud-a-tv2-tartalomert-felelos-kreativ-igazgatoja-tavozik.htmlTávozik a TV2-től Shadia Nugud a TV2-csoport tartalom és kreatív igazgatói pozíciójából. TV + SztárokOrigoSzexi amazonként pózolt Cserpes Laura - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160111-cserpes-laura-enekesno-szexi-amazonkent-pozolt-a-luxusnyaralasan.htmlÁlomszép tengerparton, egy szál áttetsző csipkefelsőben fotózták az énekesnőt. TV + Sztárok--Vastag Csaba világsztárokkal bulizott a Golden Globe-gálán http://www.life.hu/sztarok/20160111-vastag-csaba-es-lady-gaga-kozos-fotoja-igy-bulizott-a-magyar-enekes-los-angelesben.htmlA magyar énekes nemcsak Sylvester Stallone oldalán tűnt fel Los Angelesben, hanem több hollywoodi hírességgel is találkozhatott a tegnap este megrendezett díjátadón. TV + SztárokOrigoCurtis: „Ha nem az oszlopba megyek bele, hanem valakibe, akkor mi van?"http://www.life.hu/sztarok/20160111-curtis-rapper-a-tv2-edes-elet-sztarja-oszinten-vallott-baleseterol.htmlAz Édes Élet sztárja életében elérkezett az idő, hogy szembenézzen az általa okozott baleset következményeivel. TV + SztárokOrigoNem Csiszár Jenő vezeti januártól a Magyarország, szeretlek!-ethttp://www.life.hu/sztarok/20160110-csiszar-jenot-lecserelte-az-mtva-a-magyarorszag-szeretlek-musorban.htmlÚj csapatkapitányokkal folytatódik a Magyarország, szeretlek! című műsor a Duna TV-n. TV + Sztárok--Változás lesz a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160110-a-baratok-kozt-cimu-sorozatban-valtozas-varhato-rozgonyi-adam-kreativ-producer-szerint.htmlA népszerű sorozat kreatív producere, Rozgonyi Ádám szerint egy egészen más irányt vehet a Barátok közt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.