Bajor Imre özvegye árulja a fülei házukat

Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére -
Bajor Imre Koós János Heilig Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész özvegye árulja a fülei otthont, nem tudja ugyanis egyedül fenntartani. Korábban felmerült ugyan, hogy emlékházzá alakítják, de sajnos az önkormányzat ebben nem tud segíteni – írja a Blikk.

A Színes Ásznak Koós János, Bajom Imre egyik legjobb barátja utalt arra, hogy szerinte is az egyetlen megoldás, ha Ildikó eladja a házat. „Ott van az a gyönyörű ház egy gyönyörű telekkel, aminek van értéke. Nem tudom, hogy miért és mennyiért adják, de nem tudok segíteni! Imin segítenék, de rajta már nem tudok” – mondta az énekes.

Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére

Heilig Gábor, Bajor másik legjobb barátja ugyan ott van Bajor Ildikó mellett, rendszeresen beszélnek, de a ház eladásába nem szól bele. „Az, hogy Ildikó eladja-e a házat, teljesen egyéni döntés” – jelentette ki az énekes. „A barátok ott vannak Ildi mellett, így ha valamire szüksége van, mindig számíthat ránk: akár anyagi értelemben , sőt, bármiben, ami az erőnkből kitelik” – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.