Shakirát gyalázták egy futballmeccsen

Forrás: Facebook/Shakira -
meccs futball Shakira gyalázkodás Gerard Piqué beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Focista férje, Gerard Piqué miatt kapott kemény beszólást a világhírű énekesnő.

A Barcelona 4-1-re nyert a városi rivális ellen a Nou Campban, így csoda kellett volna az Espanyoltól a továbbjutáshoz. Az Espanyol-drukkerek viszont két olyan felirattal is jelentkeztek, amivel másnapra is beszédtémát szolgáltattak - írja az Origo.hu.

Forrás: Facebook/Shakira

Az egyiken Gerard Piqué feleségének üzentek eléggé ízléstelenül: azt írták ki, Shakira mindenkié. A kolumbiai énekesnőt később egy másik traszparenssel is megtalálták, amelyen Shakira egy korábbi barátját, Antonio de la Ruát emlegették, mintha Piqué helyett ő lenne a gyerekük apja.

Boldog születésnapot! 26 éves lett Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20160114-cinthya-dictator-26-eves-lett.htmlKedvenc fotóslányunk, Cinthya Dictator január 12-én ünnepelte 26. születésnapját, amire a Life.hu egy kis összeállítással készült. TV + SztárokOrigoObertauernben száguldottak az ÉNB sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160114-lali-es-gabor-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjai-obertauernben-sieltek.htmlIsmét meghódították a hegyeket az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjai, Lali és Gábor. TV + Sztárok--Tóth Andiból dögös maca letthttp://www.life.hu/sztarok/20160114-toth-andirol-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztes-enekesnojerol-dogos-foto-keszult.htmlAz X-Faktor győztes énekesnőről Debreczeni Zita készített szexi képeket. Úgy tűnik, a kislány gyönyörű nővé érett. TV + Sztárok--Molnár Andi szakított, és más férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20160114-molnar-andi-tancosno-szakitott-de-mar-ujra-szerelmes.htmlA gyönyörű táncos és görög származásű párja három év után szakítottak. Az újabb szerelem pedig sokkal hamarabb megérkezett Molnár Andi életébe, mint gondolta. TV + Sztárok--Bevadult a szőrmók - ÉNB Alexát megharaptákhttp://www.life.hu/sztarok/20160113-enb-alexat-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szepseget-egy-szoros-joszag-harapdalta-meg.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest dögös szépsége nem bánta, hogy kis barátja nekiesett a fülének. TV + Sztárok--Botrány! Szinetár Dórát Facebookon zaklatta egy rajongója http://www.life.hu/sztarok/20160113-szinetar-doranak-csunyan-beszoltak-a-facebookon-a-szineszno-torolte-rajongojat.htmlDurván belekötött hivatalos Facebook oldalán egy nő a népszerű színésznőbe, miután élőben jelentkezett be közösségi oldalán. Dóra később törölte a kommentelőt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.