Celebrity Big Brother erőszak rasszizmus valóságshow botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalos figyelmeztetést kapott a műsor szerkesztőitől Megan McKenna valóságshow-sztár, miután durva és erőszakos megjegyzést tett egyik versenytársára.

Nagy port kavart a brit Channel 5 tévécsatornán futó Celebrity Big Brother című műsor legutóbbi adása, amelyben Megan McKenna valóságshow-sztár tett sértő és a tévénézők szerint rasszista megjegyzést Tiffany Pollard tévésztárra és színésznőre.

Forrás: www.bigbrother.channel5.com

A veszekedés a Daily Mail hírei szerint a takarításból indult, és odáig fajult, hogy Megan egyszerűen csak "gettós picsának" nevezte az afroamerikai sztárt. Az Ex on the Beach című műsorból már megismert Megan később azt mondta, részeg volt, amikor a vita kirobbant. A műsor készítői később hivatalos közleményt adtak ki arról, hogy figyelmeztetésben részesítették a 34 éves valóságshow-sztárt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.