Júj! Nagyon lepukkant Dan Aykroyd

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Fufu -
paparazzi Dan Aykroyd lepukkant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen hallottunk a Szellemírtók sztárjáról, aki a legújabb paparazzi-fotók alapján nem fest túl jól.

A kanadai színész éppen orvosához érkezett, amikor elkapták a fotósok. A 90-es évek sztárján is látszik már az idő, egy kicsit bizony meg is hízott. A piros baseball sapkában és a kék mellényben ráadásul eléggé lepukkantnak tűnt az egykori komédiás.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Fufu
Lilu főzés helyett olvasgat a konyhapultonhttp://www.life.hu/sztarok/20160115-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-fozes-helyett-olvasgat-a-konyhapulton.htmlAz RTL Klub műsorvezetője laza szerelésben nézegetett fotóalbumot a konyhapulton - úgy tűnik, a főzéshez nem volt kedve. TV + Sztárok--Szirénázó rendőrautók jelentek meg a Viszkisnélhttp://www.life.hu/sztarok/20160115-ambrus-attila-az-egykori-viszkis-rablo-hazahoz-szirenazo-rendorautok-erkeztek.htmlAmbrus Attila igencsak leizzadt, amikor a zsaruk megálltak a háza előtt, és őt keresték. TV + SztárokOrigoÍgy változott meg Amal Clooney élete az esküvő utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160115-george-clooney-felesege-amal-clooney-elete-igy-valtozott-meg-az-eskuvo-utan.htmlGeorge Clooney felesége először adott interjút híres férje nélkül, amelyben többek között a hirtelen jött hírnévről is szó esett. TV + Sztárok--"Volt hogy baj lett, volt már Hamlet" - Nagy Feró 70 éves!http://www.life.hu/sztarok/20160114-nagy-fero-a-beatrice-zenekar-legendas-frontembere-ma-unnepli-a-hetvenedik-szuletesnapjat.htmlA Beatrice zenekar legendás frontembere ma ünnepli a hetvenedik születésnapját. Feró énekes, színész, dalszövegíró, és a magyar könnyűzenei élet egyik ikonikus alakja. A Life.hu az alábbi videóval szeretne kedveskedni a "nemzet csótányának". Boldog születásnapot kívánunk! TV + Sztárok--Shakirát gyalázták egy futballmeccsenhttp://www.life.hu/sztarok/20160114-shakira-enekesnot-gyalaztak-ferje-gerard-pique-futballmeccsen.htmlFocista férje, Gerard Piqué miatt kapott kemény beszólást a világhírű énekesnő. TV + SztárokMark Zuckerberget nehezen viselik a szomszédjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160114-mark-zuckerbert-a-facebook-elso-emberet-nehezen-viselik-a-szomszedjai.htmlA Facebook atyja hatalmas autóival össze-vissza parkol, ezzel pedig magára haragította a szomszédokat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.