Máris keresik a szereplőket a Big Brotherből és ValóVilágból összegyúrt valóságshow-hoz

Fotó: Polyák Attila - Origo -
valóvilág Kolosi Péter valóságshow Big Brother
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Az RTL hatalmas durranásnak szánja a két ismert valóságshow házasításából megszülető harmadik műsort, a szereplőket pedig máris elkezdték keresni. 

"A VV és a Big Brother nem állt túl messze egymástól eddig sem. Most a Big Brother lesz a hajtómű, az a formátum, amely meghatározza a műsort" – árulta el Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Borsnak. "Ez azt jelenti, hogy bármi, ami eddig a VV-ben látható volt, ezután is benne lesz, ezen kívül pedig még a világ rengeteg országában sugárzott Big Brother összes eddig tapasztalata és ötlete is a műsor része lesz. Biztos vagyok abban, hogy aki szereti a napi realityt, annak ez a legjobb szórakozás lesz idén" - tette hozzá.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Beveszik Budapestet az X-Men sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160116-james-mcavoy-es-hugh-jackman-budapesten-botlott-egymasba.htmlJames McAvoy és Hugh Jackman a fővárosban futott össze. Érdemes nyitott szemmel járni Budapesten! TV + Sztárok--Anne Hathaway kiáll kolléganője, Jennifer Lawrence melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160116-anne-hathaway-kiall-kolleganoje-jennifer-lawrence-mellett.htmlA sajtó csak nem száll le a Golde Globe-gála után egy újságírónak beszóló Jennifer Lawrence-ről. Most Anne Hathaway állt ki kolléganője mellett a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Király Viktor: "Előttem a cél, nem állok meg"http://www.life.hu/sztarok/20160116-kiraly-viktor-aki-bejutott-az-amerikai-voice-elo-musoraba-magyarorszagon-van.htmlEgy hónapot tölt majd itthon az énekes, majd utazik vissza Amerikába, ugyanis a Voice után ott is nagyon sok felkérése van. TV + SztárokOrigoÍgy ünnepelte szülinapját Lakatos Márkhttp://www.life.hu/sztarok/20160116-lakatos-mark-szuletesnapot-unnepelt-toth-gabi-is-uzent-neki.htmlRiporterünk Lakatos Márk születésnapi buliján járt, ahol a stylist a jövőbeli terveiről is mesélt. Videónkban barátai is üzennek neki. TV + Sztárok--Állítják: eltűnik a képernyőről Németh Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20160116-allitjak-nemeth-lajos-a-tv2-meteorologusa-eltunik-a-kepernyorol.htmlLapinformációk szerint a 65 éves tévés nyugalmasabb életre vágyik. TV + Sztárok--Botrány! Emma Watson fotója kiverte a biztosítékot http://www.life.hu/sztarok/20160115-emma-watson-tulzasokba-esett-a-rajongok-alan-rickman-fotoja-miatt-tamadjak-a-sztart.htmlBár a színésznő nem akart rosszat, most mégis sokan bántják a Twitterre feltöltött fotója miatt. A 69 éves korában elhunyt kollégájára emlékezett meg egy idézettel, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. TV + SztárokNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.