Idegenvezetőnek állt Frei Tamás: Miamiban kalauzolja a turistákat

2016.01.18. 09:13

540 ezer forintnak megfelelő összeg - ennyiért fogadhatjuk fel idegenvezetőnek a műsorvezetőből lett regényírót Miamiban.

7 napos, 5 éjszakás körutazást kínál az egyik iroda Frei Tamással  - írja a Bors. A nagyjából félmillió forintos árba beletartozik a napfényes Miami nevezetességeinek meglátogatása, illetve a várostól néhány kilométerre fekvő Everglades Nemzeti Park is, ahol különleges állat- és nö­vényfajokat, illetve egy aligátorfarmot is megnézhetnek a turtisták. 

Fotó: Polyák Attila/Origo

 

Régóta együttműködő partnerem a szóban forgó utazási iroda, a regényeim olvasói között nyereményutakat sorsol ki és a helyszínekre utazásokat szervez.- magyarázta a lapnak Frei Tamás, akinek Budapest és Nizza mellett Miami is az otthonát jelenti. Más érdekeltségem ebben nincs, az utakat ők szervezik, értékesítik és ők keresnek rajtuk.Az árakat és a programot ők határozzák meg. Én az utasokkal semmilyen formában nem állok kapcsolatban, csak majd itt, Miamiban találkozom velük - tette hozzá.

Nem lehet szépen, nyugodtan lemászni a tetőről. Ugrani kell!
- fogalmazott Frei Tamás a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának adott interjújában. A cikket ide kattintva olvashatod el.

 

 

Frei TamásMiamiidegenvezetőturistaregényíró