Egy képen a Szex és New York két jó pasija - Nézd meg, hogy megváltoztak!

öregedés sorozat színész Chris Noth John Corbett Szex és New York Carrie Bradshaw változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igencsak eljárt az idő Mr. Big és Aiden Shaw felett. Te felismered még a népszerű csajsorozat egykor jóképű sztárjait?

Bár a sorozatban Carrie Bradshaw-nak csak nehezen sikerült összebékíteni élete két nagy szerelmét, a karaktereket megformáló Chris Noth és John Corbett a való életben annyira jóban vannak, hogy együtt buliztak a Golden Globe előpartiján.

John Corbett, Bo Derek, Sharon Stone és Chris Noth - Így buliztak az egykori kollégák Forrás: AFP/2016 Getty Images/Imeh Akpanudosen

A két színész még egy közös képre is összeállt, így jól meg lehetett szemlélni, mennyire sokat változtak az elmúlt években: a Mr. Biget alakító Chris Noth a bajusz mellé jó néhány ősz hajszálat is növesztett, Aiden megformálója, John Corbett pedig néhány ránccal és pár pluszkilóval gazdagodott. Nem csak a pasikon fog ám az idő vasfoga: legutóbb az egykor dögös Mirandát alakító Cynthia Nixont kapták lencsevégre – nézd csak meg itt, hogy néz most ki a színésznő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.