Tényleg besúgót raktak Lagzi Lajcsi zárkájába?

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Lagzi Lajcsi besúgó zárka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos hamarosan könyvben írja meg a börtönben eltöltött 125 nap részleteit, arról is beszámol majd, miért gondolja, hogy besúgó volt a cellatársa.

Lajcsi állítása szerint a 4-es fokozatú fogva tartása alatt a hatóság néhány hónappal ezelőtt elkezdte hanyagolni, mint emlékszik, egyszerűen felé sem néztek, ki sem akarták hallgatni. Kapott viszont egy zárkatársat, aki nagyon úgy tűnt neki, hogy kíváncsibb volt a kelleténél - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Volt egy tégla, vagyis besúgó a zárkámban, de ez sem baj, meg az sem, hogy minden beszélgetésemet élőben lehallgatták" – mondta a mulatós ­zenész, aki azt is elárulta, hogy ihletet kapott a börtönben.

"Nálam volt a szintetizátorom, és írtam néhány dalt, ezekbe fojtottam a bennem felgyülemlett érzéseket. Az egyik dalom, amit majd meg fogok mutatni a nagyközönségnek is, a Megreccsen a szív címet kapta" – mesélte.

Lagzi Lajcsi: "Egész máshogy jövök ki, mint ahogy bementem"

A bíróság péntek délutáni döntése alapján a vesztegetéssel és lopással gyanúsított zenészt vasárnap reggel 8 órakor kiengedték az előzetes letartóztatásból. Rögtönzött sajtótájékoztatóján a Life.hu riporterének nyilatkozott. Nézd meg a videót itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.