Szepesi Niki: „Szakítottam a régi életemmel"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
úszónő szex botránykönyv Szepesi Nikolett szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori botrányhősnő, aki szexkönyveivel borzolta a közvéleményt és a sztárpasik idegeit, most révbe ért.

Szepesi Niki botrányt kavaró könyve miatt egy darabig nehezen talált párt magának. Az egykori úszónő, amióta eltűnt a nyilvánosság elől, rendezte életét és most a Storyban arról mesélt, sosem volt még ennyire boldog, mert párra lelt és munkát is talált magának - írja a Story.

Szepesi Niki Los Angelesben Forrás: Facebook/Szepesi Nikolett / Ulpius-ház Könyvkiadó

„Normális, hétköznapi életet élünk a párommal. Amióta együtt élünk, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Jó kislány lettem. Most vagyok a legboldogabb" – mondta Niki, aki jelenleg a Bókay KSI vízilabda-szakosztályának úszóedzője és hároméves kor felett lévő gyermekekkel foglalkozik.

Szakított párjával Szepesi Nikoletthttp://www.life.hu/intim/20150807-szakitott-parjaval-szepesi-nikolett-az-en-a-szexmanias-konyv-szerzoje-uszono.htmlA pár öt és fél év után döntött úgy, külön utakon folytatják. Intim--Szepesi Niki az amerikai álmot éli: Mennyi van a bankkártyáján?http://www.life.hu/sztarok/20151103-szepesi-niki-amerikaban-utazgat.htmlSzepesi Niki odavan Amerikáért. A visszavonult úszónőnek kimaradt idén nyáron a pihenés, ezért most pótolja. TV + Sztárok--Egy régi-új ismerős majdnem meztelenül: Szepesi Niki cickó-popsi fotóval tért visszahttp://www.life.hu/intim/20151010-szepesi-niki-uszono-egy-cicko-popsi-fotoval-tert-vissza-regen-nem-hallottunk-rola.htmlRégen nem hallottunk már a szinglivé vált Szepesi Nikiről, de most újra rá kell, hogy figyeljünk. Nyilvános közösségi oldalán ugyanis überszexi fotót tett közzé. Intim--Nem talál munkát a Szepesi Niki, a szexbotrányt robbantó úszónőhttp://www.life.hu/sztarok/20150423-szepesi-nikolett-uszono-nem-talal-munkat.htmlSzepesi Nikinek nem fizette ki a könyvéért járó összeg egy részét a kiadó, ráadásul munkát sem talál a botránykönyveivel híressé vált úszónő. TV + Sztárok--Mégsem házasodik Szepesi Nikihttp://www.life.hu/intim/20140622-szepesi-niki-uszono-es-parja-nem-hazasodik-ossze-iden.htmlBár már tavaly megtartotta az eljegyzést párjával Szepesi Niki, most úgy döntöttek, a tervezettnél később házasodnak össze. Az úszónő elárulta, miért.Intim--Krasznai Tünde mellé állt Szepesi Nikihttp://www.life.hu/sztarok/20131216-az-rtl-klub-x-faktoranak-harmadik-helyezettje-krasznai-tunde-melle-allt-szepesi-niki-a.htmlFacebookján üzent Szepesi Niki, a botránykönyveiről elhíresült úszónő Krasznai Tündének, az expornós x-faktorosnak. Kijelentette: a sorstársának érzi. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.