Állítják: tehetségkutatóban is szerepelt a HIV-fertőzött énekesnő

Forrás: Thinkstock -
szereplés tehetségkutató műsor HIV-vírus énekesnő HIV-fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb hírek szivárogtak ki a HIV-pozitív énekesnőről, akinek kiléte továbbra sem derült ki.

Kedden címlapon hozta a HIV-fertőzött énekesnő hírét a Blikk, azonban továbbra sem fedték fel a kilétét. A lap szerdán közölt információi szerint egy fiatalabb énekesnőről van szó, aki egy tehetségkutató műsorban lépett ország-világ elé. Állítják: a szereplésekor már tisztában volt betegségével, és javában folyt gyógyszeres kezelése.

Forrás: Thinkstock

Ennek a súlyos, gyógyíthatatlan betegségnek mostanában külön aktualitása van, hiszen mint ismert, tavaly novemberben derült ki Charlie Sheenről is, hogy HIV-fertőzött. A hollywoodi sztár négy éve tudta meg, hogy beteg, azóta kezelik. Hogy a magyar énekesnő is úgy dönt-e, felfedi kilétét, egyelőre nem tudni.

Wolf Kati: „Conchitát gyalázó mondatokat adnak a számba"http://www.life.hu/sztarok/20160202-wolf-kati-enekesno-jogi-lepeseket-tett-mert-conchitat-gyalazo-mondatokat-adtak-a-szajaba.htmlWolf Katinak csúnyán visszaéltek a nevével: egy hírlevélben ugyanis az Eurovíziós Dalfesztivált, és azon belül is Conchitát gyalázó mondatokat adtak a szájába. Az énekesnő jogi lépéseket tett az eset kapcsán. TV + Sztárok--Visszaéltek Falusi Mariann nevévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160203-falusi-mariann-a-pa-do-do-enekesnojenek-nevevel-visszaelt-egy-fogyasztoszert-reklamozo-ceg.htmlA Pa-Dö-Dö énekesnője is azon hírességek közé került, akik fotóját felhasználta egy fogyasztó csodabogyókat forgalmazó cég. TV + Sztárok--Mi történt Sarah Jessica Parkerrel? Alig lehet ráismerni a Szex és New York sztárjárahttp://www.life.hu/sztarok/20160203-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarjat-nyuzottan-kaptak-lencsevegre.htmlGondterhelten kapták lencsevégre New York utcáin az ikonikus sorozat Carrie Bradshawjaként ismertté vált színésznőt. TV + Sztárok--Lakatos Márk: "Nem hívtam magam dagadtnak"http://www.life.hu/sztarok/20160202-lakatos-mark-stylist-nem-hivta-magat-dagadtnak-csak-tulsulyosnak.htmlMagyarország egyik legismertebb stylistja fiatalkorában súlyproblémákkal küzdött, többek között erről is beszélt Németh Máténak, a Life.hu nagyszájú riporterének. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBerki Krisztián főszereplő lehet Gesztesi Károly új filmjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160202-berki-krisztian-szineszi-baberokra-tor-meg-kellett-kuzdeni-a-szerepert-gesztesi-karoly-uj-filmjeben.htmlAz Édes élet sztárja nem csak a tévéképernyőket, de a mozivásznat is meg szeretné hódítani. A közeljövőben elképzelhető, hogy lehetősége is adódik rá, és nem is akárkivel! TV + Sztárok--Nagy Feró: "Nem kértek fel az X-Faktor zsűritagjának"http://www.life.hu/sztarok/20160202-nagy-fero-rockert-nem-kertek-fel-az-x-faktor-tehetsegkutato-musor-zsuritagjanak.htmlAz RTL Klub tavaly decemberben jelentette be, hogy 2016-ban folytatódik az X-Faktor. Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere a műsor egykori zsűritagját, Nagy Ferót faggatta arról, lesz-e helye az újrainduló tehetségkutatóban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.