Újabb világsztár Budapesten: Gabrielle Anwar is megérkezett hazánkba!

Forrás: UIP Dunafilm -
Egy asszony illata Gabrielle Anwar Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges színésznő az Egy asszony illatában tangózott Al Pacinóval, most pedig Budapestről posztol!

Tobzódnak a hírességek hazánkban. Penelope Cruz is megérkezik hamarosan Magyarországra, de mellette még Charlize Theron és Keira Knightley is nálunk fog forgatni.

Forrás: UIP Dunafilm

Most Gabrielle Anwar látogatott el hozzánk, ugyan ő valószínűleg nem egy film kedvéért utazott hazánkba - írja az Origo. A színésznő az Egy asszony illatában vált ismertté, de szerepelt még a Szenzációs recepciós című filmben, valamint a Minden lében négy kanál tévésorozatban is.

Forrás: Instagram/Gabrielle Anwar

Anwar három budapesti fotót is posztolt magáról az Instagramján az elmúlt 24 órában, az egyiken a Lánchidat nézi, a másikon a II. kerületi Lóczy Lajos utcában lévő Pikler Emmi bölcsőde kapujánál mosolyog, a harmadikon pedig a neves gyermekpszichológus, Tardos Anna (ő Pikler Emmi lánya) vállához bújik.

Forrás: Instagram/Gabrielle Anwar

A hashtagekből és a képekből arra lehet következtetni, hogy a színésznő látogatásának inkább a gyermekneveléshez lehet köze. Az Origo próbálta elérni a Pikler Emmi bölcsődét, hogy kiderítsék, pontosan miért jött Anwar Budapestre, de sajnos nem vették fel a telefont.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.