Így még sosem láthattad Aleskát - Micsoda fotó!

Forrás: aleska.org -
fotó gyermekkor Aleska Diamond sztár születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A légtornász is beszállt abba a hetek óta tartó játékba, mely során különböző gyermekkori felvételeket tesznek közzé az internetezők. 

"1 éves koromban ilyen kis mohó voltam" - írta a kép mellé Emese, aki igazán cukin fest a fodros kis ruhájában. A lány jelenleg gőzerővel készül a márciusi Légtorna Világbajnokságra, melyről a Life.hu is kifaggatta őt néhány nappal ezelőtt.

Aleska 1 éves babaként Forrás: Instagram/aleska_safrany_emese
Petruska véleménye a tehetségkutatókrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-petruska-velemenye-a-tehetsegkutatokrol.htmlA Dal versenyzőjét, Petruskát sokan hasonlították ByeAlexhez. De vajon ő mit gondol erről? És mi a véleménye a tehetségkutatókról? Elárulta!TV + Sztárok--Hatalmasat nőtt Erdélyi Mónika kislánya - Már kész hölgyhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-hatalmasat-nott-erdelyi-monika-es-judy-kislanya.htmlA TV2 Édes életében Judy és Mónika gyermekét is láthatja a néző. A lányok esküvői ruhákat próbálgattak. TV + Sztárok--Nika: "Amikor Viki megmutatta a versenydalát, elsírtam magam"http://www.life.hu/sztarok/20160206-veres-monika-nika-es-singh-viki-a-dalban-baratnok-es-rivalisok.htmlGyerekkoruk óta barátnők Singh Viki és Veres Mónika Nika. A lányok Operaház Gyermekkórusának sulijában, az Erkelben ismerkedtek meg egymással. MIndketten szerepeltek már tehetségkutatóban, most pedig A Dalban riválisokként állnak színpadra. Állítják: ez nem nyomja rá a bélyegét a barátságukra, sőt, szurkolnak egymásnak. TV + Sztárok--Így báloznak a Gáspár lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-gaspar-virag-es-gaspar-evelin-farsangi-balba-mentek.htmlFarsangi bálban volt a Gáspár család, legalábbis annak nőtagjai. Az eseményről Evelin, Virág és Bea is posztolt képeket a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka nevével meggyűlt a bajuk a franciáknakhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-nevevel-meggyult-a-baja-a-franciaknak-amiensben.htmlAz Iron Lady is megmosolyogta, amikor Amiens-ben viccesen elírták a nevét. TV + Sztárok--Liptai Claudia örökké a végzet asszonya lesz!http://www.life.hu/sztarok/20160205-liptai-claudia-a-gondolj-ram-cimu-magyar-filmben-is-a-vegzet-asszonyat-alakitja.html"Ha megdöglök, akkor sem leszek soha Édith Piaf, bármennyire is odavagyok érte" - mondta a színésznő a Best magazinnak, beletörődve a femme fatale szerepébe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.