Kézrátétellel gyógyít Shygys Julian

Forrás: Facebook/ Shygys -
kézrátétel Shygys gyógyítás Shygys Julian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gajdos Attila, akit a Shygys-korszak tinilányai Julianként ismerhettek, már nem csak a női szíveket dobogtatja énekléssel, egészen más területet tevékenykedik.

Ha éppen nem énekel, lelkeket gyógyít Julian. A zenekar tagjait és rajongókat is sikeresen kezelt.

Julian balról a második Forrás: Facebook/ Shygys

"Nem csak energiával kezelek. A lelket beszélgetéssel is gyógyítom, a színpadon éneklés által pedig a zenén keresztül közvetítem a gyógyító energiákat. Sajnos manapság nagyon sok a beteg ember. Emiatt lett nálam a zene mellett a spirituális gyógyítás a másik főtevékenység. Én azt vallom, hogy minden fizikai betegséget érzelmi blokk idéz elő és ennek a két problémának az együttes gyógyítása történik a kezelések alkalmával" - mondta a Borsnak - "A fizikai betegségek mögött legtöbbször valamilyen lelki probléma húzódik meg. Sajnos egyébként ciszták és daganatok a leggyakoribb problémák amikkel megkeresnek. Komoly betegségeket is eredményesen ki lehet kezelni ezekkel a kézrátételes technikákkal. Embereknél, és állatoknál is ugyanolyan hatásosan működnek. Drága anyósomnak a 13 éves kiskutyáját is visszahoztam a halálból energiagyógyászattal és azóta is kicsattanó az egészségtől."

Így még sosem láthattad Aleskát - Micsoda fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160207-aleska-igy-festett-egy-eveskent-gyermekkori-fotot-posztolt-a-sztar-nezd-meg-te-is.htmlA légtornász is beszállt abba a hetek óta tartó játékba, mely során különböző gyermekkori felvételeket tesznek közzé az internetezők. TV + SztárokOrigoPetruska és Agárdi Szilvia lenyűgözték A Dal zsűrijéthttp://www.life.hu/sztarok/20160206-a-dal-harmadik-elodontojeben-petruska-agardi-szilvia-a-parno-graszt-a-b-the-first-es-nika-es-toth.htmlLezajlott A Dal harmadik elődöntője, összeállt a középdöntős mezőny. A második elődöntővel szemben, most több tehetségkutatós versenyző is elvérzett. A legszigorúbb zsűritag szokás szerint most is Pierrot volt. TV + SztárokOrigoNika megmutatta kabaláját - Ez hoz szerencsét az énekesnőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-veres-monika-nika-megmutatta-kabalajat.htmlVeres Mónika, vagy ahogy sokan ismerik, Nika A Dal elődöntőjébe is magával vitte az édesanyjától kapott kabaláját. Megmutatta a Life.hu riporterének, és elmesélte a kis szobor történetét is. TV + SztárokOrigoMeztelenre öltözött Salma Hayek http://www.life.hu/sztarok/20160206-salma-hayek-szineszno-poloja-miatt-ugy-tunik-mintha-meztelen-lenne.htmlAnnak ellenére, hogy pénteken fejsérülés miatt kórházba kellett szállítani a színésznőt, a jelek szerint még mindig nem vesztette el humorérzékét. TV + SztárokOrigoJózan László Nyári Dia melleit vette célbahttp://www.life.hu/sztarok/20160206-jozan-laszlo-szinesz-nyari-diana-szineszno-melleit-vette-celba.htmlA Barátok közt két sztárja az RTL Klub székházából jelentkeztek péntek este, ahol a jelek szerint remekül érezték magukat egymás társaságában. TV + Sztárok100. évébe lépett Gábor Zsazsa - Ma ünnepli születésnapját a dívahttp://www.life.hu/sztarok/20160206-gabor-zsazsa-hollywoodi-szineszno-100-eves-lett-igy-keszul-megunnepelni.htmlFeltehetően idén is világsztárok között, a sajtó kizárásával köszöntik fel 99. születésnapja alkalmából a magyar származású hollywoodi színésznőt, Gábor Zsazsát Bel Air-i otthonában. Itthon élő rokona, Gábor Marci szerint a díva kiskutyát kap majd ajándékba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.