Erős Antónia és Till Attila közös műsorban? Igen!

TV2 Story-gála Erős Antónia Till Attila RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén egy igazán profi páros, Erős Antónia és Till Attila vezették Magyarország legcsillogóbb sztáreseményét. Az RTL Klub híradósa nem először vállalta a Story-gála háziasszonyának szerepét, és az este folyamán a Life.hu riporterének is interjút adott.

"Nem először állunk egy színpadon, noha a Story Gálát első alkalommal vezetjük együtt. Tilla többször is ott volt, amikor az alapítványomnak szüksége volt rá. Örülök, hogy újra együtt dolgozunk, biztos vagyok benne, hogy a mi alkalmi párosunk különleges lesz" - nyilatkozta korábban Antónia, aki negyven felett is csodásan nézett ki dögös, vörös ruhakölteményében.

Tilla és Antónia nagyszerűek voltak a színpadon, a Life.hu helyszíni tudósítóinak elmondása szerint óriási hangulatot csináltak. Jelenleg a konkurens tévécsatornáknál dogloznak, de reméljük, hogy egyszer talán közös műsorban is láthatjuk őket a képernyőn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.