Rihanna beteg vagy csak kiborult?

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
betegség kiborulás szereplés Rihanna fellépés Grammy-gála Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy órával a Grammy-díjátadó kezdete előtt mondta le szereplését. Szóvivője betegségre hivatkozott, a sajtóoldalak szerint azonban valami egészen más volt az oka.

Állítólag sikítozott, és borzalmas nagy hisztit csapott Rihanna a Grammy-díjátadón való fellépése előtt, mert nem volt elégedett a gála előtti előadásával, ezért mondta le mindössze szereplését mindössze egy órával a show kedzete előtt.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Mindeközben az énekesnő sajtószóvivője szerint Rihanna orvosa rendelte el a pihenést hangszálainak épsége érdekében.

Így divatoztak a sztárok a Grammy-gálán

A 2016-os Grammy-gálán elképesztően színes felhozatalnak örülhetett a divatmániás közönség. Sokan hozták a kötelező eleganciát, néhányan kitűntek, páran pedig kétségbeesetten próbálták kizárólag önmagukra irányítani a figyelmet. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Az RTL Klubtól a TV2-höz igazol Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20160219-az-rtl-klubtol-a-tv2hoz-igazol-abel-anita.htmlA TV2-höz igazoló Ábel Anita akár több műsorról is tárgyal a csatornával. Elmondta, még nincs pont a mondat végén.TV + Sztárok--Különleges tortát kért Sarka Kata lánya a szülinapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20160219-sarka-kata-lanya-noncsi-a-szulinapjara-kulonleges-paleo-tortat-kert.htmlNoncsinak nemrég volt a hetedik születésnapja, amelyre különleges édességet, paleotortát kért szüleitől. TV + Sztárok--Schobert Norbi különös súlyzót kapott a vállárahttp://www.life.hu/sztarok/20160219-schobert-norbi-fitnesz-edzo-kulonos-sulyzot-kapott-a-vallara-es-kutyusaval-a-nyakaban-pozolt.htmlA fitneszguru fogta és szeretett kedvencét olyan könnyedén kapta fel, mintha csupán pehelysúlyú lenne. TV + Sztárok--Vajnáék is ott lesznek a jövőheti Oscar-gálán http://www.life.hu/sztarok/20160218-andy-vajna-es-vajna-timea-is-ott-lesz-az-oscar-galan-timinek-mar-a-ruhaja-is-megvan.htmlA Magyar Nemzeti Filmalap ma közleményben tudatta, hogy a 71 éves filmügyi kormánybiztos és a szervezet vezérigazgatója, Havas Ágnes is ott lesz a február 28-i díjkiosztón Los Angelesben. TV + SztárokOrigoNádai Anikó állítja nem a párjának köszönheti új munkájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160219-nadai-aniko-az-rtl-klub-farm-cimu-musor-musorvezetoje-allitja-nem-a-parja-intezte-el-neki-a-munkat.htmlPár napja derült ki, hogy a ValóVilág egykori sztárja vezeti majd Fördős Zé oldalán a Farm című műsort. Anikót máris támadások érték. TV + Sztárok--Kiderült, miért nem mutatja meg sohasem az arcát Siahttp://www.life.hu/sztarok/20160218-sia-elarulta-hogy-miert-takargatja-az-arcat.htmlAz énekesnő mindig hatalmas paróka mögé bújik. Sem az eseményeken, sem az előadásokon nem pillanthatjuk meg csinos kis pofikáját, most pedig kiderült, miért is döntött a takargatás mellett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.