Ma kiderül, kik lesznek A Dal döntősei

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
A Dal 2016 Gáspár Laci Oláh Gergő Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton este rendezik A Dal 2016 második középdöntőjét, amelyből négyen jutnak be a február 27-i döntőbe. Az extra produkció Zséda és Demjén Ferenc duettje lesz, emellett a mai adásban adják A Dal 2016 Legjobb dalszövege díjat.

A műsorban Berkes Olivér és Tóth Andi előadásában a Seven Seas, a ByThe Way-től a Free to Fly, az Egy Másik Zenekartól a Kéne közös kép, Freddie-től a Pioneer, Gáspár Lacitól a Love and Bass, Nikától az Emlékkép, a Parno Graszttól a Már nem szédülök, a Passedtól a Driftin', Vásáry Andrétől pedig a Why hangzik el.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

Az egy héttel ezelőtti első középdöntőből a zsűri döntése alapján Petruska (Trouble in My Mind), Oláh Gergő (Győz a jó) és a Kállay Saunders Band (Who We Are), a közönség szavazataival a Mushu (Uncle Tom) már bejutott a döntőbe.

A Dal két középdöntőjéből összesen nyolc produkció jut a február 27-i döntőbe. A finálé dalai közül négyet juttat a zsűri a legjobb négybe, végül a nézők döntik el, ki képviselje Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon május 10. és 14. között a svéd fővárosban, Stockholmban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.