Józan László Dobrády Ákos Száraz Dénes Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyerekek a pénzért, vagy a piros tojásért mennek locsolni? Ezt a kérdést tettük fel a magyar celebpasiknak, Dobrády Ákosnak, Fenyő Ivánnak, Száraz Dénesnek és Józan Lászlónak. Hogy locsolkodnak-e ma a híres művészek, kiderül a Life.hu videójából.
Nyuszi a fűben: Jakabos Zsuzsa húsvéti fotójától totál bezsongszhttp://www.life.hu/sztarok/20160328-jakabos-zsuzsanna-uszono-husveti-fotojatol-total-bezsongsz-instagramra-posztolt.htmlMíg Csobot Adél gömbölyödő pocakot, Dukai Regina nyuszifület, Zimány Linda pedig nyuszipopót posztolt, addig Baukó Éva kitette a melleit. Aleska Diamond egy méretes spárgát küldött Instagram-követőinek, Kiszel Tünde pedig otthonába engedett betekintést. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin is posztolt húsvétra: Lesd meg, hol pihenget most!http://www.life.hu/sztarok/20160328-gaspar-evelin-husvetkor-a-balatonnal-jart-es-posztolt-is-egy-kepet.htmlMíg Csobot Adél gömbölyödő pocakot, Dukai Regina nyuszifület, Zimány Linda pedig nyuszipopót posztolt, addig Baukó Éva kitette a melleit. Természetesen Aleska Diamond rajongói sem maradhattak üzenet nélkül, így a híresség küldött is egy méretes spárgát Instagram-követőinek. Kiszel Tünde pedig otthonába engedett betekintést.TV + Sztárok--Kellemes húsvéti ünnepeket kívánnak Baukó Éva kebleihttp://www.life.hu/sztarok/20160328-bauko-eva-keblei-kellemes-husveti-unnepeket-kivannak-mindenkinek.htmlMíg Dukai Regina nyuszifület, Zimány Linda pedig nyuszipopót posztolt, addig Baukó Éva kitette a melleit. TV + Sztárok--Dukai Regina nyuszifület, Zimány Linda nyuszipopót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20160328-dukai-regina-nyuszifulet-zimany-linda-nyuszipopot-posztolt-instagramra.htmlA Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata egy gyerekbarát hotelben húsvétozik, mialatt ezzel a cikkel üzent követőinek. Természetesen kolléganői, Dukai Regina és Zimány Linda is így tettek, ők Instagram oldalukon köszöntötték rajongóikat.TV + Sztárok--"Ott nem szülünk, ahol Balázsék" - Istenes Bence keményen visszaszólt Sebestyén Balázsnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160328-istenes-bence-kemenyen-beszolt-sebestyen-balazsnak-egymasnak-feszultek-az-rtl-klub-szatrjai.htmlLapinformációk szerint a Gyertek át szombat este! című vetélkedőműsorban szólalkozott össze a két műsorvezető.TV + Sztárok--Nedvesek és pajkosak: Egymást fürdetik a Farm dögös szöszijei - Videó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160328-egymast-furdetik-a-farm-dogos-szoszijei-ime-farm-cinti-es-vivi-kozos-pancsolasa.htmlAz RTL Klub reality-jében sosem áll meg az élet. Szombaton megvolt az első párbaj, most pedig a lányok, leginkább Cinti is Vivi pancsolása borzolja a kedélyeket.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.