Hamburgerrel szexiskedett a dominának öltözött Tolvai Reni

fotózás hamburger domina énekesnő Tolvai Renáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár győztese azúttal nem a színpadon, közönség előtt, hanem a kamerák előtt, modellként pózolva bizonyította rátermettségét. A Life.hu riportere, Németh Máté pedig kifaggatta, amiről csak lehetett.

A hamburger szexi - különösen, ha a dominaszerelést öltött Tolvai Reni tartja a kezében. Az énekesnő egy erotikától cseppet sem mentes fotózáson járt, a Life.hu riportere, Németh Máté pedig azon szerencsések egyike volt, aki végignézhette, és közben kikérdezhette Renit a látottakról. A videót alább tekintheted meg:

Gáspár Laci lesz az X-Faktor egyik új mentora?http://www.life.hu/sztarok/20160330-az-ujraindulo-x-faktorban-gaspar-laci-lehet-az-egyik-uj-mentor.htmlVisszatér az RTL Klub nagy sikerű tehetségkutatója! Az új évadban sok változás várható, így a mentorok sem maradnak a régiek, kivéve Tóth Gabit. Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Little G helyett azonban újakat keresnek. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoBencsik Tamara 3 óra alvás után is gyönyörűhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-bencsik-tamara-alig-aludt-tobbet-3-oranal-a-facebookra-posztolt-kepe-alapjan-giy-is-szep.htmlAz énekesnő szépen építgeti németországi karrierjét, de nem feledkezik meg a magyar rajongóiról sem. A Megasztár egykori versenyzője akkor is tele van energiával, ha alig alszik! TV + SztárokOrigoFreddie vetélytársa pucéran táncolna az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-freddie-vetelytarsa-puceran-tancolna-a-farkasokkal-az-eurovizion.htmlEgy pucér, farkasokkal táncoló Mauglit is láthatunk az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán, legalábbis ha megengedik a fehérorosz versenyzőnek. TV + Sztárok--Jennifer Lopez is fellépett a 278 milliárd forintos lagzinhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-jennifer-lopez-egy-278-milliard-forintos-lagzin-kapraztatta-el-a-kozonseget.htmlVan az a pénz, amiért Sting, Enrique Iglesias, és Jennifer Lopez is haknizik egy esküvőn. Ebben az esetben egy 278 milliárd forintos lagzin. TV + Sztárok--Hoppá! Ganxsta Zolee rámarkolt Szabó Zsófi dekoltázsárahttp://www.life.hu/sztarok/20160329-ganxsta-zolee-rapper-a-gyertek-at-szombat-este-cimu-musorrban-rakapott-szabo-zsofi-dekoltazsara.htmlA rapper kihasználta az Activity játék adta lehetőségeket, és amikor mutogatnia kellett Zsófi látványos dekoltázsa mellett, azonnal vicces kézjátékba kezdett. TV + Sztárok--Alig lehet ráismerni Axl Rose-rahttp://www.life.hu/sztarok/20160329-axl-rose-a-guns-n-roses-zenekar-frontembere-nagyon-elhagyta-magat.htmlEljárt az idő a Guns N' Roses énekese felett is, akit a minap Atlantában kaptak lencsevégre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.