Cameron Diaz őszintén beszélt a Benji Madennel kötött házasságáról

színész Benji Madden Cameron Diaz énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy Cameron Diaz majd kicsattan a boldogságtól, ami azért is lehet, mert közel egy éve rátalált a szerelem Benji Madden személyében, és persze a szakmai sikerek sem kerülték el. Könyvének dedikálása közben mesélt a házasságáról. 

A gyönyörű színésznő rengeteget csalódott az utóbbi években, és komolyan aggódtunk érte, hiszen állítólag alkoholproblémái is voltak, valamint azért, hogy a 42 évesen is csúcsformában lévő színésznőt sosem vezetik oltár elé. Ám Benji Madden tavaly jött, látott és győzött, 8 hónappal a találkozásuk után össze is házasodtak.

"Hiába klisé, tényleg megtörtént az, amiről mindenki beszél: tudod, hogy egyszerűen ő az! Nem is értettem, aztán találkoztam vele" – mesélte lelkesen Cameron.

Forrás: Northfoto

Amikor az előző kapcsolatairól is kérdezték, szűkszavúan válaszolt: "Nem számít, már férjnél vagyok."

A színésznő azt is elmesélte, hogy milyen volt a ceremónia, amiről ide kattintva képeket is találsz. "A nappaliban házasodtunk össze, majd egy nagyon kicsi partival ünnepeltük meg."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.