Selena Gomez levedlette babaarcát és szexistennővé változott

Selena Gomez szexistennő babaarc énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még a Disney csatornán mókázó kislányra, Selena Gomezre? Nos, Gomez kisasszony a szemünk előtt cseperedett nővé, és immár 23 évesen a legutóbbi fotózásán igazi szexistennővé változott. 

Selena Gomezt a múlt csütürtöki fotózás alkalmával egy interjúra is elkapták, ahol őszintén mesélt az őt ért kritikákról. "Lesz*arom, hogy mit gondolnak az emberek a hibáimról. Egyszerűen nincs időm ezzel foglalkozni. És azt sem használom kifogásként, hogy nem volt normális gyermekkorom."

Forrás: Victor Demarcheller / GQ

Ennek ellenére azt is hozzátette, hogy " Nem volt lehetőségem arra, hogy saját magam döntsek az életemről, mivel az emberek minden lépésem után elmondták a véleményüket."

Elképesztő! Selena Gomez levetkőzött legújabb klipjében

Hihetetlenül dögös legújabb videoklipjében Selena Gomez, aki egy szexi bugyiban és melltartóban hergeli a kedélyeket. Itt megnézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.