Charlie Sheen túl messzire ment - Lehet, hogy apja támogatását is elveszíti?

Forrás: Getty Images/AFP/Vince Bucci -
támogatás Charlie Sheen fenyegetés Martin Sheen AIDS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie Sheen édesapja rendkívül büszke volt fiára a bátorságáért, amikor az bevallotta, hogy HIV-pozitív. Martin Sheen teljes mértékben támogatta, legalábbis eddig. Úgy tűnik, hogy most elszakadt nála a cérna.

"Martint annyi fájdalom érte Charlie miatt. Talán most érkezett ahhoz a ponthoz, amikor már nem tud mit kezdeni azzal, hogy a fia úgy viselkedik, mintha maga lenne az ördög, és hiába próbál neki segíteni, Charlie újra és újra sz*rba kerül" - mondta a sztár egyik ismerőse a Radarnak.

Martin és Charlie Sheen Forrás: Getty Images/AFP/Vince Bucci

A forrás azt is hozzátette, hogy Martin Sheen besokallt a fia miatt, akit nemrég a rendőrség is kihallgatott, mert nemrég napvilágot látott egy felvétel, amelyen Sheen azt fejtegeti, hogy 20 ezer dollárt fizetne azért, hogy

berúgják az ex-menyasszonya, Scottine Ross fejét.

Egyébként a szalagról állítólag az is kiderült, hogy Charlie úgy feküdt le exével, - ráadásul védekezés nélkül, - hogy közben már tudta, hogy HIV-fertőzött. A nő állítása szerint egy alkalommal teherbe is esett tőle, a színész azonban kényszerítette őt, hogy vetesse el a közös magzatukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.