Van az a pénz, amiért bevállalná Voksán Virág a meztelenkedést

Forrás: www.peterantalphotography.com/Peter Antal -
Mészáros Dóra meztelen Voksán Virág valóságshow Kovács Áron Viasat 3 playmate Ádám keresi Évát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A playmate meztelenül „szenvedett balesetet", Mészáros Dóra bugyi nélkül érzi magát szabadnak, Kovács Áron pedig száguldozott már egy szál semmiben a motorján. Elindult a VIASAT3 meztelen valóságshowja, a sztárok pedig arról vallanak, hogy ők vajon bevállalnák-e a meztelenséget a kamerák előtt.

Bár a megkérdezettek egyike sem mondana azonnal igent, hogy szerepeljen az Ádám és Évában, Virág szerint van az a pénz, amiért az ember belevág egy hasonló kalandba. „Ez egy valóban direkt formája a társkeresésnek, hiszen a külsőt tekintve nem kap az ember zsákbamacskát, meg kell mutatnunk telibe, amink van. Mindenkinek van egy összeg, amiért bevállalna egy ilyen műsort - nálam ez nagyon magas lenne" – mondta a DJ-ként dolgozó Voksán Virág, aki egy naptárfotózáson került kínos helyzetbe: „Gyönyörű fényesen csillogó konfettikkel szórtak rám, és bár a fotózás szuper volt és szép lett a kép is, amikor végeztem, akkor bizony meggyűlt a bajom a konfettik kitakarításával, amelyek eléggé beszorultak egy-egy testrésembe" – emlékezett vissza a modellből lett lemezlovas.

Forrás: www.peterantalphotography.com/Peter Antal

Áronnak egy elveszített fogadás miatt meztelenül kellett motoroznia. „Bennem van prüdéria, nem vetkőzöm könnyen. Egyszer fogadásból kénytelen voltam egy nyilvános meztelenkedésre, ott anyaszült meztelenül motoroztam a Margitszigeten. Az, hogy a meztelenség mindenkit érdekel, hogy mindent meztelenséggel lehet eladni, legyen az üdítőital vagy TV-műsor, azt meg el kell fogadnunk, hogy az embereket ez érdekli. Engem is érdekel" – nyilatkozta Kovács Áron.

Forrás: viasat3

Mészáros Dóra „munkájából" adódóan gyakran mutatkozik ruha nélkül, ám az Ádám és Éva szereplésen azért ő is elgondolkozna. Bugyit amúgy még a hétköznapokon sem hord, irritálja a viselete. „Talán csak akkor, ha nagyon rövid szoknya van rajtam, de az meg nem túl gyakran fordul elő, úgyhogy most sincs, meg máskor sincs. Szerintem a magyar egy borzasztóan prűd népség, de valahol ezt álszent dolognak tartom, mert hiába szidja mindenki ezeket a dolgokat, attól függetlenül nézik"- mondta Dóra.

Forrás: Instagram/Mészáros Dóra
Kemény kihívás vár a magyar sztárpárokrahttp://www.life.hu/sztarok/20160501-a-tv2-dragam-add-az-eleted-game-showban-abel-anita-es-majka-kemeny-kihivas-ele-allitja-a.htmlA TV2, Drágám, add az életed! gameshow-ja sokkal több, mint a megszokott celebpárokat felvonultató műsorok. Itt valóban foggal-körömmel küzdenek a férfi szereplők. TV + Sztárok--Gesztesi Károly nem akar többé színpadra állnihttp://www.life.hu/sztarok/20160502-gesztesi-karoly-szinesz-nem-akar-tobbe-szinpadra-allni-inkabb-atallna-a-rendezoi-produceri-oladlra.htmlA népszerű művész mögött nehéz időszak áll, azonban most rendeződni látszik élete és azt is elmondta, a jövőben inkább a produceri, rendezői oldalra állna át. TV + Sztárok--Te bírnád ezt a tempót? Így telnek Miranda Kerr hétköznapjai http://www.life.hu/sztarok/20160502-miranda-kerr-modell-hetkoznapjai-ilyen-hektikusan-telnek.htmlAzt gondolnád, hogy modellnek lenni könnyű? Akkor olvasd el, hogyan telt Miranda Kerr Ázsiában tett körútja. TV + Sztárok--A Radiohead szép lassan felszívódott az internetrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160502-radiohead-eltunt-az-internetrol-sem-weboldalukon-sem-facebook-oldalukon-sem-twitterukon-nem-lathato.htmlRengeteg rajongó vette észre, hogy a zenekar fokozatosan eltűnt az online térből. Még a korábbi posztjaiknak is nyoma veszett. TV + Sztárok--Keleti Andrea jól rázta, Peter Sramek csípője pedig megállíthatatlanhttp://www.life.hu/sztarok/20160501-keleti-andrea-jol-razta-peter-sramek-csipoje-megallithatatlan-a-nagy-duettben.htmlSzexi táncot lejtett a táncosnő Peter Sramekkel karöltve, és egy ilyen pazar show láttán, az már igazán mellékes volt, hogyan énekel. TV + Sztárok--Híííííí: Cooky így oktatta Schobert Norbit Jackórólhttp://www.life.hu/sztarok/20160501-cooky-oktatta-ki-schobert-norbit-michael-jacksonrol-a-nagy-duett-szinpadan.htmlVasárnap délelőtt Norbi már a fülünkbe dúdolta a Bad című nótát, és meghallva tudtuk, hogy az esti produkcióján jót fogunk majd derülni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.