Íme a lány, aki az egész albérleti díját eltapsolta egy Beyoncé koncertre

Forrás: AFP -
fan rajongó albérlet Beyoncé énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak Beyoncé rajongók, és vannak a fanatikusok, köztük Chyna Johnson, aki egy Twitter-posztban újságolta el, hogy az albérletre szánt pénzét Beyoncé koncertjegyekre költötte. Nem tudjuk, hogy ez jó hír, vagy sem, de a lány bulizott egy hatalmasat, most pedig valószínűleg költöznie kell.

Kit érdekel, hogy a nyakadon van az albérleti díj befizetési határideje, ha a kedvenc énekesnőd a környéken koncertezik? Nos, a 22 éves Chyna Johnson-t tuti nem, ő ugyanis

az összes pénzét inkább Beyoncé koncertjére költötte.

Azért itt megjegyezzük, hogy a legolcsóbb jegy körülbelül 60 ezer forintba kerül, de cserébe egy olyan show-t kapunk, ami biztos, hogy egy életreszóló élmény. Így volt ezzel Chyna is, - aki egyébként végzős a houstoni főiskolán - és azt állítja, hogy lehet, hogy nemsokára nem lesz fedél a feje felett, de

a koncert tényleg megérte.

"Vannak dolgok amelyek elsőbbséget élveznek, például a számlák kifizetése, de őszintén...Irtó nagy Beyoncé fan vagyok, és ez a koncert volt életem legjobb élménye!" - nyilatkozta a Buzzfeednek.

Vajon mit szólna ehhez Beyoncé? Forrás: AFP

A lány most abban reménykedik, hogy a lakás tulajdonosának megesik rajta a szíve, elvégre még sohasem késett az albérleti díjjal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.