Bizonytalan Friderikusz tévés jövője - Több millióval tartozik Hajdúnak a legendás műsorvezető

Forrás: TV2 -
ATV TV2 Friderikusz Sándor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár arról volt szó, hogy műsora megszűnését követően egy könnyedebb hangvételű műsort kap Friderikus Sándor, ám még nem sikerült megállapodnia a csatorna vezetőivel. Lapértesülések szerint Friderikusz a tárgyalások körüli "hisztériáival" csak azt érte el, hogy az ATV nem ragaszkodik a személyéhez sem. 

"Ősszel szeretnénk erősíteni a nézettségünket, kereskedelmi tévéként több tízmillió forint múlhat azon, hogy tudjuk-e teljesíteni a vállalásainkat, ennek fényében tárgyalunk mindenkivel az őszről" – nyilatkozta Németh Szilárd, a csatorna hírigazgatója.

Forrás: TV2

De ha az ATV-nél nem, akkor hol lehet lehet esélye a képernyőre kerülni Friderikusznak? Az RTL Klubbal korábban perben állt, a TV2-nél pedig Kökény-Szalai Vivien hírigazgató érkezését követően, az Összezárva Friderikusszal című műsor folytatása előtt kiszállt a produkcióból, amit Hajdú Péter nyilván nem felejt.

"A cégem nem tervez műsort készíteni Friderikusz Sándorral. Tisztelem őt, az egyik legtehetségesebb televíziós Magyarországon, de nem tudom elfogadni, hogy három nappal a felvétel előtt otthagyott bennünket" – mondta el Hajdú a Blikknek, és arra a kérdésre, kifizette-e már többmilliós tartozását Friderikusz a produkció dolgozóinak és beszállítóinak, azt válaszolta: egyelőre nem, de ígéretet tett rá. A lap információi szerint a nagyjából 4 millió forintos tartozás tartalmazta a stábtagok ­fizetését és egyéb költségeket, amelyeket Hajdú megelőlegezett munkatársainak és Friderikusztól vár vissza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.