Budapest szívében kapták lencsevégre a gyönyörű brit hercegnét

Forrás: MTI/Kallos Bea -
alexandra hercegné hercegné Batthyány tér Magyarország jótékonykodás Erzsébet királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hisszük el, mégis igaz! A brit királyi család újabb tagja látogatott el kis hazánkba. Erzsébet királynő unokatestvére, Alexandra kenti hercegné első útja pedig a Batthyányi-téren lévő idősek otthonába vezetett.

Erzsébet királynő unokatestvére a hétvégén látogatott el Budapestre, először a Batthyány-téren lévő idősek otthonába ment, hiszen

szívügye a jótékonykodás.

Forrás: MTI/Kallos Bea

Alexandra hercegné hatalmas mosollyal üdvözölte a Máltai Szeretetszolgálat idősotthonának lakóit, és jó egészséget kívánt nekik.

Forrás: MTI/Kallos Bea

Majdnem turisták áldozata lett egy teknős - Betörték az állat fejéthttp://www.life.hu/news/20160628-tusitak-tortek-be-egy-teknos-fejet.htmlNéhány turista talált Libanon egyik tengerpartján egy teknőst. Rögtön fogdosni és fotózni kezdték, ám eközben sokszor meg is ütötték. Az állat súlyosan megsérült: betört a feje. News--Ez állati! Egy férfi világ körüli útra vitte a csirkéjéthttp://www.life.hu/news/20160624-egy-ferfi-vilag-koruli-utra-vitte-a-csirkejet.htmlSokszor felmerült a kérdés: vajon, ha egy lakatlan szigetre mennénk, kit vinnénk magunkkal? Nos, történetünk főszereplője a csirkéjét választotta, ráadásul nem is egy szigetre, hanem rögtön egy világ körüli útra cipelte az állatot. NewsOrigoRábaközi Andrea kétszer is nagyon meghízott, mégsem esett depresszióba http://www.life.hu/sztarok/20151126-rabakozi-andrea-modell-ketszer-is-nagyon-meghizott-megsem-esett-depresszioba.htmlRábaközi Andrea 25 éve van a modellpályán, a mai napig dolgozik. Negyedszázaddal ezelőtti és mostani képei között alig látszik a különbség, mindegyiken egy gyönyörű, szőke nő néz a kamerába. Megkérdeztük, mi a titka, hogyan lehetne ezt utánacsinálni?TV + Sztárok--Közel 100 embert gyilkolt meg a kínai tornádóhttp://www.life.hu/news/20160624-100-embert-gyilkolt-meg-a-kinai-tornado.html98 ember életét vesztette és közel 800-an megsérültek egy pusztító erejű tornádó miattt csütörtökön a kelet-kínai Csiangszu tartományban.News--Az ítélet hallatán a bíróságon ölte meg magát egy amerikai férfihttp://www.life.hu/news/20160620-a-birosag-elott-olte-meg-magat.htmlÖngyilkos lett egy amerikai férfi Tajvanon, miután a bíróság négyéves börtönbüntetésre ítélte kábítószer-birtoklásért. NewsThinkstockElgázolnád a pasidat bosszúból? Ez a nő megtette!http://www.life.hu/news/20160617-kiborult-majd-bosszubol-elgazolta-a-pasijat.htmlA térfigyelő kamera rögzítette, ahogy egy autós elüt egy férfit, majd elhajt. A cserbenhagyásos gázolással egy 44 éves nőt vádolnak, akiről kiderült, hogy áldozata az exe volt, majd azt is bevallotta, hogy bosszúból gázolta el. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.