A dögös Kulcsár Edina bikiniben, a telefonjával együtt kapcsolódott ki a Balatonon

Kulcsár Edina telefon Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világszép barna lány a Balatonon pihente ki a hét fáradalmait. Ám az igazán meglepő, hogy Edina egyáltalán nem adott hírt magáról, a rajongói pedig azonnal hiányolni kezdték. A szépég hétfőn mindenkit megnyugtatott, és azt is elárulta, hogy mi történt.

"Általában anyukám szokott az első lenni, aki kérdőre von, hogy miért nem posztoltam még! Ez tegnap, és ma is így történt. Szerda este óta lent vagyok a Balatonon, és olyan jól érzem magam egy kicsit a telefonom nélkül, hogy azt el sem tudom nektek mondani! Tudom...! Tőlem az a megszokott, hogy egy nap többször is posztolok, és szinte soha nem marad ki egy nap sem valamilyen bejegyzés nélkül. Ennek ellenére én most tényleg

csak minimálisan használtam a telefonomat!

Forrás: Facebook

Kulcsár Edina azt is elárulta, hogy amikor otthon van és dolgozik, megesik, hogy naponta kétszer is fel kell töltenie a telefonját, de aggodalomra semmi ok, hiszen kedden minden visszatér a normál kerékvágásba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.