Cristiano Ronaldo focista Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszokhattuk már, hogy Cristiano Ronaldo úgy váltogatja a barátnőit, mint mi, nők a hangulatainkat, ez pedig a mostani titokzatos leányzó esetében sincs másképp. Mindenesetre az az egy dolog biztos, hogy nem lepődtünk meg a futballklasszis újabb választásán, hiszen mi tagadás, az ízlése remek.

Nézzétek csak! Cristiano Ronaldo tavaly év végén Irina Shaykkal kavart, ám szakítottak, mert a focisztár közben több tucat nővel csalta meg. Irinát követte a Real Madrid dögös sportriportere, majd jött egy csinos kis dán modell. Ezután sajnos elvesztettük a fonalat, de most végre - legalábbis azt hisszük - megtaláltuk!

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM

Bár a Real Madrid labdarúgói már javában készülnek az új szezonra, a sztárfocista még mindig a nyári vakációját tölti Ibizán.

Úgy tűnik, nagyon élvezi a pihenést, ehhez pedig egy szőke hölgy is hozzájárult. A párost a Pacha nevű éjszakai klubban kapták lencsevégre, és a focista láthatóan közelebbi kapcsolatot ápol a nővel, akinek kilétére még nem derült fény, és azt sem tudni, hogy Ronaldo egy párkapcsolat, vagy egy pár kapcsolat részeként flörtölt-e vele...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.