Szakított Cristiano Ronaldo és Irina Shayk?

Forrás: AFP/Sebastien Bozon -
Irina Shayk barátnő Cristiano Ronaldo gyanú szerelem Aranylabda díjátadó szakítás közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Aranylabda-gála óta egyre többen híresztelik, hogy külön utakon folytatja a futballsztár és a szupermodell.

Több mint gyanús, hogy véget ért a szerelem Cristiano Ronaldo és Irina Shayk között. Bár a futballsztár és a szupermodell eddig sem verte nagydobra immár négy éve tartó kapcsolatát, sőt, ez idő alatt alig lehetett együtt látni őket, a portugál futballista barátnője nélkül jelent meg az Aranylabda-díjkiosztóján.

Forrás: AFP/Sebastien Bozon

További találgatásra ad okot, hogy Irina később sem gratulált szerelmének, legalábbis ami a közösségi médián látottakat illeti. Ronaldo pedig meg sem említette barátnője nevét, amikor megköszönte a 2014-es Aranylabdát családjának, edzőjének és csapattársainak. Mintha nem is létezne.

A pár karácsony előtt jelentkezett be együtt utoljára Instagramon, ahol Ronaldo osztott meg egy közös képet világszép kedvesével, kisfiával és barátaival. Eddig tartott volna?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.