Esküvőre készült, most a könnyei potyognak Muri Enikőnek

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Muri Enikő megható énekesnő közösségi oldalak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igazán szívszorító történetet osztott meg közösségi oldalán Muri Enikő, nem is csoda, hogy meghatódott. Nézzétek csak!

Muri Enikó nehéz időszakon ment keresztül, nem meglepő, ha könnyen elérzékenyül, hiszen nemrég még az esküvőre készült, de a házasságra már nem fog sor kerülni. Enikő és egykori vőlegénye, Károly pár hónapja szakítottak.

Az énekesnő nemrég egy szomorú történetet osztott meg rajongóival Facebook-oldalán, ezt olvasva pedig nem is csodálkozunk azon, hogy mindez könnyeket csalt a szemébe.

Máig nem dolgozta fel a családi tragédiát az X-Faktor sztárja

Nagy Feró egykori mentoráltja, Muri Enikő dalban búcsúzik szeretett nagymamájától, akinek elvesztését a mai napig nehezen tudja feldolgozni. A teljes cikket itt elolvashatod!

Elhunyt férje emlékére készíttetne tetoválást Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160805-elhunyt-ferje-emlekere-keszittetne-tetovalast-a-vilaghiru-enekesno-celine-dion.htmlAz énekesnő óriási tragédián ment keresztül: meghalt a férje és a bátyja is, azóta mégis olyan, mintha kicserélték volna. Bár összeszedte magát, de életére továbbra is árnyékot vetnek a múltbéli események és úgy érzi, egy tetoválás talán könnyíthet a lelkén. TV + Sztárok--Kulcsár Edinának szuperereje van: nagyon gyorsan felépült!http://www.life.hu/sztarok/20160727-kulcsar-edina-egy-szuperhos-hihetetlen-gyorsasaggal-regeneralodott.htmlA szépség néhány napja még a kórházban feküdt, mivel egy nagyon komoly műtéten esett át, ami után egy fotóval sokkolta a rajongóit: véres, bekötött orral szelfizett. A modell azonban felépült, erről pedig a saját szemünkkel is meggyőződhetünk. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVitányi Judit szingli, de cseppet sem magányoshttp://www.life.hu/sztarok/20160805-vitanyi-judit-szingli-de-cseppet-sem-maganyos.htmlA szépséges híradóstól gyakran megkérdezik, hogy miért nincs párja, ő viszont hangoztatja: aggodalomra semmi ok, életét teljes egészében kitölti imádott munkája, családja és a rengeteg barátja. Szabadidejében pedig egy terápiás kutyákkal foglalkozó alapítvánnyal foglalkozik. TV + Sztárok--David Beckham visszatér a Real Madridba és a mozivászonra ishttp://www.life.hu/sztarok/20160727-a-sztarfocista-david-beckham-visszater-a-real-madridba-es-a-mozivaszonra-is.htmlAz elkövetkezendő időszakban egyre többször hallhatunk majd a volt focistáról, ugyanis David Beckham képviseli majd egykori csapatát, a Real Madridot. Sőt, állítólag színészi karrierjét is folytatja! TV + SztárokAFPPippa Middleton most aztán tényleg nyeregben érezheti magáthttp://www.life.hu/sztarok/20160726-pippa-middleton-most-aztan-tenyleg-nyeregben-erzi-magat.htmlHamarosan férjhez megy Katalin hercegné húga, Pippa Middleton, aki a frigynek hála jegyet vált a földi paradicsomba: dúskálhat majd az anyai javakban, ugyanakkor Katalinnal ellentétben megteheti, hogy biciklire pattan London belvásorsában, testőrök és villódzó vakuk nélkül. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs bátor döntést hozott: a puccskísérlet másnapján elutazott Törökországbahttp://www.life.hu/sztarok/20160726-sebestyen-balazs-bator-dontest-hozott-es-elutazott-torokorszagba.htmlSebestyén Balázs néhány órával a katonai puccs kitörését követően repült Törökországba feleségével és két kisfiával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.