Bőven van pénze Gesztesinek: 100 milliós házban él

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Gesztesi Károly lakás anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károlyról nagyon sok pletyka terjeng, a többi között az is, hogy anyagi gondjai vannak. A színész azonban cáfolja ezeket a híreszteléseket, ugyanis neki mindene megvan!

Több botrány főszereplője is volt Gesztesi Károly az utóbbi időkben. Nem jelent meg az előadáson, azt is állították, hogy részeg volt egy rendezvényen. A legújabb pletykák szerint pedig anyagi gondokkal küzd a színész. Gesztesi Károly azonban cáfolta ezt az értesülést, és kijelentette, hogy neki bizony mindene megvan!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Én nem szoktam hivalkodni, dicsekedni, már csak azért sem, mert látom, tudom, nagy a szegénység az országban, és csak kevesek privilégiuma a megélhetés, a jólét.

Nekem mindenem megvan, nincs okom panaszra: 100 milliós házban élek,

a színészet mellett ifjú korom óta mindig voltak különféle vállalkozásaim is. Itt nem messze például az a lakópark is az enyém volt, most adtam el... De semmit nem adnak ingyen, gyerekkorom óta én minden fillérért keményen megdolgoztam" - mondta a Best Magazinnak Gesztesi Károly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.