Hűha! Nagy terveket szövöget Cseh Laci az olimpia után

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
olimpiai bajnok tervek Cseh László sportoló úszó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar úszóklasszis már nagyon várja, hogy végre pihenhessen, és el is tervezte, hogy hol tölti majd a szabadidejét. 

Szerdán reggel 8 óra után leszállt Budapesten az úgynevezett aranygép, amellyel hazatértek Rio de Janeiróból azok a magyar sportolók, akik utolsóként még az olimpia helyszínén tartózkodtak. Cseh Laci a riói olimpián negyedik idővel jutott a nyolcas fináléba a 100 méter a pillangó elődöntőjéből, a döntőben pedig hármas holtversenyben lett ezüstérmes. A fiatal versenyző a Blikknek elárulta, mik is a tervei a jövőben.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"Most biztos elmegyek nyaralni, mert már rám fér a pihenés, utána ha időm engedi, jó lenne elmenni horgászni" - nyilatkozta röviden a sportoló. Magyarország nyolc arannyal, három ezüsttel és négy bronzzal zárta a riói játékokat.

Laci szerda délelőtt a többi olimpikonnal együtt a SYMA-csarnokban van, be is jeletkezett: "Olimpia köszöntés! Köszönjük MAGYARORSZÁG! Olympic Greeting! Thank you HUNGARY!

Olimpia köszöntés! Köszönjük MAGYARORSZÁG! Olympic Greeting! Thank you HUNGARY! #olympics #rio2016 #egyekvagyunk

Cseh László (@csehlaszlo) által közzétett fénykép,

Alekosz kiborult, amiért Aurelio ismét a farkát pörgetihttp://www.life.hu/sztarok/20160824-valo-vilag-rtl-klub-alekosz-kiborult-amiert-aurelio-ismet-a-farkat-porgeti.htmlNekiment Kolosi Péternek, az RTL programigazgatójának, Nádai Anikót napraforgónak nevezte, a VV6 nyertesét pedig lesajnálja. Sőt, Orbán Viktornak is üzent. TV + SztárokOrigoNagyon ciki! A Tények közben kapta el a röhögés Marsi Anikóthttp://www.life.hu/sztarok/20160823-szomoru-hir-konferalasa-kozben-kapta-el-a-rohoges-marsi-anikot-tv2-tenyek.htmlA Tények kedd esti adásában Marsi Anikó igen ciki szituációba keveredett. TV + SztárokOrigoIszak Eszti megtörte a csendet- ezt írta közösségi oldalára a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-iszak-eszti-is-kozzetett-kozossegi-oldalan-egy-posztot-amiben-szakitasukat-taglalja.htmlAz elmúlt napok folyamatos találgatásokkal teltek Iszak Eszti és Dobrády Ákos kapcsolatát illetően. Végül kiderült, néhány hete már nem alkotnak egy párt. A további pletykák elkerülése érdekében Ákos a közösségi oldalán mesélte el a történteket. Eszter reakciójára sem kellett sokat várni. TV + SztárokOrigoNővel csókolózott Demi Moore és Bruce Willis lányahttp://www.life.hu/sztarok/20160823-elkepeszto-novel-csokolozott-demi-moore-es-bruce-willis-lanya.htmlBruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya, Tallulah ismét felkavarta az állóvizet. A botrányairól elhíresült sztárcsemete legutóbb meztelenül pózolt, majd kopaszra nyírta a fejét, most pedig egy nővel csókolózott. TV + SztárokAFPPár hete még verekedtek, most mégis kibékülhetett Lindsay Lohan és vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20160822-lindsay-lohan-es-egor-tarabasov-verekedtek-most-ismet-egyutt-vannak.htmlÚgy tűnik, Lindsay Lohan is társfüggő: megbocsátott pasijának, aki pár hete elég brutálisan bánt vele. TV + SztárokOrigoRajongók, figyelem! Új taggal bővül a Jóban Rosszbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160822-joban-rosszban-uj-szereplok-tunnek-fel-a-rajongok-hamarosan-lathatjak-oket.htmlÚj, fiatal szereplőkkel találkozhatnak a nézők a népszerű magyar sorozat legújabb részeiben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.