Patai Anna döntött: elhagyja Magyarországot

Forrás: Facebook/Patai Anna hivatalos oldala -
külföld Patai Anna karrier énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár egykori felfedezettje úgy érzi, hogy itt nem tudja teljesen kamatoztatni a tudását. A 17 éves sztár már angolul énekel, mert a határon túl akar érvényesülni. 

Patai Anna 13 évesen állt a TV2 tehetségkutatójának színpadára. A műsor után Annához özönlöttek a felkérések, sőt azonnal színházi szerepeket kínáltak neki. A fiatal lánynak határozott vágyai vannak: a jövőben külföldön szeretne szerencsét próbálni, persze csak akkor, ha a családja is vele tart a hosszú úton - írja a Bors.

Forrás: Facebook/Patai Anna hivatalos oldala

"Nemzetközileg is szeretnék sikereket elérni, ezért énekelek angolul az új albumomon. Rengeteg munka volt vele, de úgy érzem, megérte. Apukám mindig jön velem mindenhová, nagylány vagyok már, mégis megnyugtató érzés ma­gam mellett tudni. Külföldre is együtt menne az egész család" - magyarázta Anna. Édesapja mellett még egy férfi lesi Anna minden kívánságát, a párja, akivel lassan egy éve van együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.