párkapcsolat színész Gesztesi Károly szerelem party
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, az 53 éves színész újra boldog, a HOT! Magazin partiján kézenfogva jelent meg egy hölggyel.

Gesztesi és kedvese nagyon felszabadultnak, boldognak tűntek, sokszor ölelkeztek - egyértelmű volt, hogy gyengéd szálak fűzik őket egymáshoz - írja a Blikk. Kapcsolatuk ugyan még nem publikus, de korábban más osztottak meg közös fotót a közösségi oldalaikon. A színész egyik névtelenségetkérő ismerőse szerint is egy párt alkotnak:
"Tulajdonképpen kapcsolatuk egy ideje nyílt titok. Bár egyikük sem veri nagydobra, a pillantásaikból, az egymáshoz intézett kedves szavaikból egyértelmű, hogy itt érzelmekről van szó. Nem csupán régi ismerősök, vagy egymást mindenben segítő jó barátok. Ez annál sokkal több, mégsem szeretnének még kiállni a nyilvánosság elé. Talán a megfelelő pillanatot várják, hogy Károly kimondja: vállalja ezt a kapcsolatot ország-világ előtt."

Gesztesi Károly Forrás: Facebook/Mokka

Gesztesi állítólag nem szakmai körökben ismerkedett meg a hölggyel, civil vonalon kerültek egymáshoz közel. Ismeretségük hosszú időre nyúlik vissza, az elmúlt időszakban azonban olyan sokat voltak együtt, hogy szerelem alakult ki közöttük. A lap megkereste a párt: a hölgy nem tagadott, de annyit kért, hogy a színészt keressék, ő nyilatkozzon. Gesztesit azonban még nem érték utol.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.