Katie Holmes egy börtönben él? Nehezen szabadul volt férjétől a sztár

Forrás: AFP/Kevin Winter -
házasság válás szerződés Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy külföldi magazin szerint a színésznő rendkívül szigorú házassági, illetve válási szerződést írt alá, mely még most is megkeseríti az életét.

A Radaronline cikke alapján Katiet hosszú évekig szó szerint arra kötelezik, hogy egy szót se szóljon egykori házasságáról. A lap szerint a sztár azért nem járhat hivatalosan senkivel, mert le van írva, hogy közös gyermekük nem tartózkodhat idegen férfi társaságában.

Forrás: AFP

Egy névtelen forrás szerint a színésznő évekkel ezelőtt annyira el akarta hagyni a férjét, hogy szó nélkül elfogadta ezeket a feltételeket. Ezzel 4.8 millió dollárnyi gyerektartási pénzt, plusz még 5 milliót kapott volt párjától. A szerződés viszont 2017-ben lejár, tehát a sztár arról beszélhet, amiről csak szeretne. Nem lepődnénk meg, ha jövőre Katie egy igen vaskos botránykönyvvel rukkolna elő.

A pár 2006-ban kötött házasságot, melynek felbomlását sokak szerint a szcientológiai vallás okozta. A hírek szerint Katie próbált távol maradni a szigorú szabályokat diktáló körtől, ezért sok konfliktus alakult ki a két sztár között. Ezzel szemben több sajtóértesülés szerint a pár Suri nevelése miatt távolodott el egymástól, ugyanis a katolikus neveltetésű színésznő nem akarta, hogy lánya szcientológus legyen. Cruise-nak ez volt a harmadik, Holmesnak pedig az első házassága.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.