Csepregi Éva: "Nem voltam soha modellalkat"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
párkapcsolat szerelem Csepregi Éva énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az énekesnő jó ideje szingli már, a szerelmet még mindig keresi. A hírek szerint fel kell kötnie a gatyáját annak, aki meg szeretné hódítani az énekesnő szívét. 

A Neoton Família énekesnője és párja, Attila tizenöt év után szakítottak, Csepregi Éva azonban nagyon pozitívan tekint a jövőbe. A magyar híresség egyáltalán nem zárkózott el a férfiak elől, sőt úgy érzi, hogy előbb-utóbb újra rátalál majd a szerelem. A Neoton Família sztárja azt szeretné, ha egy férfi végre meghódítaná őt, persze sok udvarlással - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"A szerelem majd újra eljön az életembe, ha itt az ideje, nem vagyok bezárkózva. Hazudik, aki azt mondja, nem vágyik valakire, én is szeretnék társat. Jó lenne megtalálni azt az embert, aki igazán illik hozzám, akivel meg tudom osztani az életemet, a mindennapokat" - mondta az énekesnő, aki mindig is elégedett volt magával.

"Mindig is bennem volt a női tetszeni akarás és bár az évek múlnak, nem gondolom, hogy kevesebbet kéne adnom magamra,

és nekem is jólesik, ha udvarolnak. A barátaim azért fel vannak hatalmazva arra, hogy ha valami olyat látnak, amiről úgy gondolják, hogy már nem kéne, akkor szóljanak. Nem voltam soha modellalkat, voltam kövér, voltam vékonyabb, most jól érzem magam a bőrömben" - tette hozzá a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.