Hoppá! Lecserélték Majkát a Star Academyben

Forrás: TV2 -
Star Academy Kelemen Laci Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka előző héten nem vett részt a Star Academy élő show-jában, és úgy tűnik, megtalálták a megfelelő helyettesét, ha erre legközelebb is sor kerülne. Kelemen Laci már ki is próbálta magát műsorvezetőként, élőben!

Majka visszatért a Star Academybe, a múlt heti kihagyás után ismét műsorvezetői szerepben láthatjuk. Alig tért azonban vissza, máris lecserélték, ráadásul élő adásban! A helyettese nem más lett, mint Kelemen Laci, aki egyből átvette Majka feladatát, és felkonferálta a következő versenyzőt.

Forrás: TV2

Egyelőre természetesen csak ennyi jutott az énekesnek, de ha esetleg Majka legközelebb is igazoltan távol maradna, akkor nem kell sokat gondolkozniuk, hogy kivel helyettesítsék a műsorvezetőt.

Újabb helyen bukkant fel Harrison Ford - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160924-harrison-ford-a-pasztor-revnel-tunt-fel.htmlÚjabb bizonyíték arra, hogy Harrison Ford bárhol felbukkanhat. Nemrégiben a Szentendrei-szigeten bicajozott, és egy kutyás párnak, valamint egy születésnapos lánynak okozott nagy örömet, most pedig a Pásztor révnél kapták lencsevégre világhírű színészt biciklisnadrágban. TV + Sztárok--Majka nem bírta elviselni Ördög Nóri szagát: a rapper szerint büdös a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20160924-star-academy-majka-szerint-ordog-nori-budos-beleizzadt-a-muszalas-polojaba.htmlÖrdög Nóri szokatlan szerelésben lépett a Star Academy színpadára, lehet, hogy éppen Majkának üzent a YOCK FOU feliratú pólójával, mindenesetre a rappert meglehetősen zavarta a szerelés, de elmondása szerint nem a szöveg miatt, hanem azért, mert Nóri beleizzadt a felsőbe. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra majdnem obszcén pólóban vezeti a show-thttp://www.life.hu/sztarok/20160924-ordog-nora-majdnem-obszcen-feliratu-poloban-vezeti-a-star-academy-negyedik-elo-adasat.htmlÖrdög Nóri összeállítása nem volt nyerő: legalábbis Majka első reakciója erre enged következtetni. A műsorvezető fekete szettje messze áll a klasszikustól, és már majdnem obszcén a pólójának felirata. TV + SztárokOrigoMajka bosszúja: bezárta Ördög Nórát az öltözőbehttp://www.life.hu/sztarok/20160924-majka-bosszut-allt-a-star-academy-musoraban-legutobbi-beszolasok-miatt-es-bezarta-ordog-norat-az.htmlLegutóbb Ördög Nóra vezette egyedül a Star Academy műsorát, Majka igazolt távolléte miatt. A műsorvezető nem kevés beszólást kapott Ördög Nórától és a zsűritagoktól, ezúttal Majka visszavágott. TV + Sztárok--Drámai vallomásokat, hirtelen érzelmi váltásokat mutat be Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20160924-csisztu-zsuzsa-csisztu24-cimu-musoranak-az-atvn-elso-vendegei-molnar-aniko-es-berki-krisztian.htmlEgy új műsor keretén belül Csisztu Zsuzsa hetente két ismert embert lát vendégül egy-egy hazai wellnesshotelben. TV + Sztárok--Kabát Peti: "Soha nem tudtam veszíteni!"http://www.life.hu/sztarok/20160924-kabat-peti-es-parja-roka-adrienne-a-nyero-paros-szereploi-jatekrol-kapcsolatrol.htmlSzámtalan konfliktus főszereplője volt a Nyerő párosban Kabát Peti. A Life.hu riportere arról faggatta őket, milyen a viszonyuk most a többi játékossal és hogy a kapcsolatuk hogyan alakult a hetek során. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.